17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Anti-Valentine protest: Κίνημα ενάντια στην καρδούλα

    Μωρό μου…

    Ξέρεις πολύ καλά πως στον ψηφιακό κόσμο, μπορεί κανείς να βρει ότι θέλει: Ψηφιακές κάρτες, καρδούλες animated, όλων των ειδών τα τριαντάφυλλα και τις σοκολάτες, τραγούδια κλπ ζαρζαβατικά.

    Θέλω όμως να σου ξεκαθαρίσω κάτι: Έτσι και αρχίσεις να μου στέλνεις οτιδήποτε απ’ όλα αυτά στο inbox μου σήμερα, να είσαι προετοιμασμένος/η ότι θα φας παντόφλα. Θέλεις να σου εξηγήσω γιατί;

    Πρώτα απ’ όλα γιατί δεν καταδέχομαι να μου πεις πως είσαι ερωτευμένος/η μαζί μου σήμερα. Χάθηκαν οι άλλες μέρες; Μπορείς να το κάνεις αύριο και να το πιστέψω περισσότερο καθώς δεν θα περάσει από το μυαλό μου ότι μου το λες σήμερα για να μην περάσεις την κατάθλιψη του να είσαι μόνος/η της ημέρα αυτή, επειδή υπάρχει μία συνωμοσία παγκόσμια που μας θέλει μέσα στα μέλια και τις γλύκες σήμερα ειδικά.

    Μωρό μου ξέρεις πολύ καλά πως εμείς οι καμένοι τύποι που ασχολούμαστε με την τεχνολογία, τα πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους είναι ψηφιακά, συνήθως ακριβά και το βλέμμα τους είναι στραμμένο στο μέλλον. Άρα, αν θέλεις να με κάνεις χαρούμενο/η έχεις δύο λύσεις: Ή να μου αγοράσεις το επόμενο gadget που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, ή να είσαι εκεί όταν θυμώνω που αυτό που έχω έχει bugs ή καθυστερεί να κάνει αναβάθμιση. Και όχι, σήμερα δεν θα κάνω αναβάθμιση.

    Μωρό μου, το άλλο πράγμα που μας κάνει χαρούμενους, όλους εμάς τους καμένους τύπους είναι η αλήθεια, η ειλικρίνεια και η παρουσία των ανθρώπων δίπλα μας που αποδεικνύεται μέσα στον χρόνο. Το ότι μπαίνεις στην διαδικασία να ντυθείς, να στολιστείς και να έρθεις στην πόρτα μου σήμερα ειδικά, δεν μου λέει απολύτως τίποτα, αν δεν το έκανες εχθές ή δεν το κάνεις αύριο.

    Το ότι θα κρατάς στο χέρι σου μία πίτσα σε σχήμα καρδιάς ή θα έχεις ζωγραφίσει καρδούλες στα μάγουλα το μόνο που θα σου εξασφαλίσει είναι ένα χαμόγελο λύπησης από μέρους μου. Κι αυτό γιατί όταν βλέπω καρδούλες, παίρνω το ύφος του Dr House και ξεκινώ να βγάζω λογύδριο για την καθυστερημένη εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Μπορείς να με κατηγορήσεις ότι δεν έχω μάθει να χαίρομαι, αλλά στο ξαναλέω: Αν θέλεις να με λατρέψεις, φρόντισε να το κάνεις τις υπόλοιπες μέρες, όχι μόνο τη σημερινή.

    Και για να σου αποδείξω ότι μιλώ σοβαρά, ξεκινώ κίνημα κατά της καρδούλας. Της ψηφιακής ή της ψεύτικης καρδούλας. Αν θέλεις να δώσεις την καρδιά σου, πήγαινε να γίνεις δωρητής οργάνων. Ναι, αυτό μπορείς να το κάνεις σήμερα. Και αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μπορούμε να πάμε μαζί. Αυτή θα ήταν μία δραστηριότητα που θα ήθελα πολύ να κάνω σήμερα.

    Υ.Γ.  Ο λόγος που σου βάζω να δεις το σημερινό Doodle της Google είναι γιατί οι άλλοι, καμμένοι τύποι στο Mountain View, έχουν κάνει τρελή δουλειά με το animation.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles