20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    H AnTuTu αναφέρει ότι το 68% των «smartphones-μαϊμού» είναι κλώνοι των κινητών της Samsung και της Xiaomi!

    Η AnTuTu όπως ήδη θα γνωρίζετε είναι η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το ομώνυμο mobile benchmarking utility, το οποίο χρησιμοποιείται στις περισσότερες μετρήσεις των mobile συσκευών. H AnTuTu διατηρεί μία πολύ μεγάλη βάση δεδομένων στην οποία καταγράφονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των συσκευών που υποβάλλονται στη διαδικασία του benchmarking.

    fakes

    Σύμφωνα με τις μετρήσεις του AnTuTu που καταγράφηκαν για το πρώτο μισό το 2015, περίπου 2.04% των Android smartphones που αποθηκεύτηκε στη βάση δεδομένων του γνωστού utility είναι… «μαϊμού» ή κακές αντιγραφές των αυθεντικών μοντέλων! Όπως δηλώνουν οι υπεύθυνοι, ένα 2% από το σύνολο των εκατομμυρίων Android phones που κυκλοφορούν στο εμπόριο μπορεί να φαίνεται αρκετά υψηλό, ωστόσο το συγκεκριμένο ποσοστό είναι χαμηλότερο σε σύγκριση με πέρσι. Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με τις μάρκες που έχουν αντιγραφεί περισσότερο στην κορυφή βρίσκεται η Samsung με 37.3% επί του συνόλου, ενώ την ακολουθεί η Xiaomi με 30.96%, με την τριάδα να συμπληρώνεται από την Huawei, με πολύ όμως μικρότερο ποσοστό (3.79%) σε σύγκριση με τις προαναφερθείσες εταιρείες. Όσον αφορά τη συσκευή με τους περισσότερους κλώνους, το Xiaomi Mi Note είναι αυτό που κυριαρχεί, ενώ το ακολουθεί το Xiaomi Redmi Note. Το θετικό είναι ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του AnTuTu ο αριθμός των συσκευών «μαϊμούδων» βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε πτώση

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles