21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η AOC παρουσιάζει IPS οθόνες με ηχεία ONKYO και συνδεσιμότητα MHL και Miracast

    [Δ.Τ]

    AOC NEW

    Η AOC ανακοίνωσε στις 14 Απριλίου μία νέα σειρά IPS οθονών 23,8″ (60,4 εκ) με δυνατά ηχεία ONKYO για εντυπωσιακή εμπειρία ψυχαγωγίας. Τα δύο μοντέλα  i2473Pwm και i2473Pwy με κομψό σχεδιασμό Razor Concept, διαθέτουν δύο ηχεία ONKYO 7watt ενσωματωμένα στη βάση που προσφέρουν εκπληκτικό ήχο σε παιχνίδια και ταινίες. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα της εικόνας, τα Full HD μοντέλα διαθέτουν συνδεσιμότητα MHL και ασύρματο Miracast . 

    Εξαιρετικές εικόνες και επώνυμος ήχος

    H AOC συστήνει τα νέα μέλη της 73 Series με υψηλής ποιότητας 23,8”  (60,4 εκ) IPS πάνελ. Προσφέροντας Full HD ανάλυση, 250 cd/m² φωτεινότητα και χρόνο απόκρισης pixel 5 ms (GTG), οι οθόνες LED-backlit  εντυπωσιάζουν με τα εξαιρετικά ζωντανά χρώματα και τις γωνίες    υπέρ-ευρείας θέασης 178° τόσο κάθετα όσο και οριζόντια. Η εξαιρετική ποιότητα εικόνας συνδυάζεται με ήχο υψηλών προδιαγραφών, καθώς οι οθόνες είναι εξοπλισμένες με ένα σετ ισχυρών ηχείων ONKY 7watt υψηλής ποιότητας. Ως εκ τούτου, δεν είναι απαραίτητη πλέον η εξωτερική εγκατάσταση ήχου.

    MHL και Miracast

    Οι δύο οθόνες διαθέτουν D-Sub, HDMI καθώς και συνδεσιμότητα MHL. Το Mobile High-Definition Link επιτρέπει την απευθείας σύνδεση συμβατών Android συσκευών με την οθόνη, καθρεπτίζοντας το περιεχόμενο σε μεγάλη IPS οθόνη 60,4 εκ. Με την σύνδεση στην οθόνη,  φορτίζεται  ταυτόχρονα και η φορητή συσκευή.

    Χάρη στο νέο πρότυπο Miracast, η  i2473Pwy καθρεπτίζει ασύρματα το περιεχόμενο φορητών συσκευών. Οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν σε μια μεγάλη οθόνη Full HD videos και μουσική, ή internet μέσω smartphones και tablets. Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να μοιράζεσαι περιεχόμενο με φίλους και οικογένεια.

    Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ενεργειακά αποδοτικό οπίσθιο φωτισμό LED και πληρούν αυστηρά πιστοποιητικά βιωσιμότητας όπως TCO 6.0 ή Energy Star 6.0. Η AOC προσφέρει για τις οθόνες της 3 χρόνια εγγύηση καθώς και υπηρεσία επιτόπου αντικατάστασης.

    Τα νέα μοντέλα της 73 Series είναι ήδη διαθέσιμα. Η ενδεικτική τιμή λιανικής είναι €219 για την 2473Pwm και €269 για το μοντέλο i2473Pwy  με Miracast.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles