20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Απάτη το Freedom 251, το smartphone των 4 δολαρίων;

    Θυμάστε το Freedom 251, το smartphone των 4 δολαρίων που ανακοινώθηκε στην Ινδία; Φαίνεται πως πιθανότατα πρόκειται για μία μεγαλοπρεπέστατη απάτη και, τώρα, ο Kirit Somaiya, ηγέτης του μεγαλύτερου πολιτικού κόμματος στη χώρα, καταθέτει επίσημη καταγγελία κατά της εταιρείας.

    Η Ringing Bells κατηγορείται για εξαπάτηση, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία του Somaiya δεν είναι δυνατόν για μία εταιρεία να πουλήσει ένα smartphone σε αυτή την τιμή χωρίς επιδοτήσεις, σημειώνοντας πως πιστεύει ότι το Freedom 251 ουσιαστικά κοροιδεύει τους καταναλωτές. Ο ίδιος είχε κατηγορήσει και το Φεβρουάριο την εταιρεία ουσιαστικά ως “πυραμίδα”.

    adcom

    Έτσι κι αλλιώς, το λανσάρισμα της συσκευής αποδείχθηκε μία αποτυχία, καθώς το τηλέφωνο φαίνεται πως είναι ένα rebranded Adcom Ikon (το βλέπετε στη φωτό και πωλείται στην Κίνα έναντι 60 δολαρίων) με το λογότυπο να έχει καλυφθεί πρόχειρα και τα εικονίδια να αποτελούν rip-offs του iOS.

    Η ινδική αστυνομία τώρα θα ερευνήσει την υπόθεση για να αποδειχθεί τι ακριβώς συμβαίνει με τη Ringing Bells, στελέχη της εταιρείας ωστόσο σημειώνουν ότι είναι έτοιμοι να συνεργαστούν με τις τοπικές αρχές για να… λάμψει η αλήθεια.

    Μάλλον πάντως ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό το smartphone των 4 δολαρίων;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles