21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Απίστευτος πανικός στο νέο trailer του Independence Day: Resurgence!

    Το Independence Day (Ημέρα Ανεξαρτησίας) πρόκειται για μία από τις πιο θρυλικές sci-fi ταινίες όλων των εποχών, καθώς όταν κυκλοφόρησε πριν από μία 20ετία περίπου έκανε ρεκόρ εισιτηρίων, τραβώντας την προσοχή των fans της επιστημονικής φαντασίας. Ο σκηνοθέτης Roland Emmerich αναλαμβάνει και πάλι να μας μεταφέρει στο σύμπαν του Independence Day, με το sequel του Resurgence, το οποίο φέρνει για μία ακόμη φορά την ανθρωπότητα αντιμέτωπη με το φάσμα του ολοκληρωτικού αφανισμού…

    Indepence Day Resurgence (1)

    Σύμφωνα με το story του Resurgence, πριν από 20 χρόνια οι δυνάμεις των εξωγήινων έστειλαν ένα σήμα κινδύνου στον πλανήτη τους, με αποτέλεσμα τώρα να επιστρέφουν με στόχο να πάρουν εκδίκηση και το αίμα τους πίσω, εξαφανίζοντας τη Γη. Αυτά τα χρόνια οι γήινες δυνάμεις χρησιμοποίησαν την τεχνολογία των εξωγήινων, έτσι ώστε να μπορέσουν να προετοιμαστούν κατάλληλα για το ενδεχόμενο μίας νέας εισβολής, όμως αυτή τη φορά πολύ δύσκολα θα σταματήσουν την καταστροφική μανία των εξωγήινων. Στο Independence Day: Resurgence παίζουν οι Jeff Goldblum, Vivica A. Fox, Brent Spiner και Bill Pulman (από τους «παλιούς»), ενώ πλαισιώνονται από τους Maika Monroe, Liam Hemsworth, William Fichtner και Charlotte Gainsbourg. Τα οπτικά εφέ της νέας ταινίας απλώς τα «σπάνε» και είναι βέβαιο ότι θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό! Πατήστε play, δυναμώστε την ένταση του ήχου και απολαύστε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles