19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Από τα 150 δολάρια θα ξεκινούν οι τιμές των smartphones της Nokia

    Τα πρώτα Android smartphones της Nokia που θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους την επόμενη χρονιά θα εντάσσονται στην κατηγορία των συσκευών μεσαίου κόστους. Ως εκ τούτου, αναμένεται η εταιρεία να ακολουθήσει μια πολύ επιθετική τιμολόγηση σε μια προσπάθεια να καταφέρει να αποσπάσει ένα βιώσιμο μερίδιο αγοράς. Το περιθώριο κέρδους σίγουρα θα είναι μικρό στην αρχή, ωστόσο όμως θα ανοίξει ο δρόμος για την κυκλοφορία των πρώτων Android smartphones που θα φέρουν την εμπορική ονομασία της Nokia.

    nokia

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι πρώτες συσκευές θα αποκαλυφθούν από την HMD Global τον Φεβρουάριο του 2017 στην έκθεση Mobile World Congress. Η πρώτη συσκευή που θα κυκλοφορήσει θα είναι το Nokia D1C. Πρόκειται για ένα smartphone το οποίο έρχεται σε δυο εκδόσεις και οι οποίες θα διαφοροποιούνται ως προς τα μεγέθη της RAM και της οθόνης. Η πιο ακριβή από τις δυο εκδόσεις, θα είναι διαθέσιμη για αγορά στα 200 δολάρια και θα καταφθάσει με 3GB RAM και οθόνη των 5.5 ιντσών FULL HD.

    Θα υπάρχει όμως και μια πιο προσιτή οικονομικά συσκευή, η τιμή της οποίας θα διαμορφωθεί στα 150 δολάρια. Όπως είναι αναμενόμενο, τα χαρακτηριστικά της θα είναι υποδεέστερα και πιο συγκεκριμένα θα εξοπλιστεί με 2GB RAM και οθόνη των 5 ιντσών FULL HD. Επίσης φημολογείται ότι η έκδοση αυτή θα περιλαμβάνει μια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης των 13MP, ενώ, αντίστοιχα, η ακριβότερη έκδοση θα διαθέτει κάμερα των 16MP. Ο κατάλογος των τεχνικών χαρακτηριστικών ολοκληρώνεται με Snapdragon 430 SoC, 16GB χώρου αποθήκευσης, μια κάμερα μπροστά των 8MP και Android 7.0 Nougat.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles