22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    «Αποδράστε» με το τρέιλερ της ολοκαίνουριας σεζόν του Prison Break

    Οι Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Robert Knepper, και οι παραγωγοί Vaun Wilmott και Michael Horowitz βρέθηκαν στο πάνελ του Prison Break κατά τη διάρκεια του Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο, όπου αποκάλυψαν το πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας σεζόν!

    φχδδ

    Το Prison Break επιστρέφει και είναι έτοιμο για την μεγαλύτερη απόδραση που έχει γίνει ποτέ! Στην νέα συναρπαστική σεζόν του Prison Break πρωταγωνιστούν οι Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar και Paul Adelstein σε μια περιπέτεια που διαδραματίζεται σε όλο τον κόσμο, ενώ θα δούμε όλες τις συγκινητικές, δραματικές, αλλά και συναρπαστικές στιγμές που όλοι παρακολουθήσαμε στην αρχική σειρά που προβλήθηκε από το κανάλι FOX τα έτη 2005 έως 2009.

    Το αρχικό δράμα περιπέτειας επικεντρώθηκε στον Michael Scofield (Miller), έναν νέο άντρα αποφασισμένο να σώσει τον κατάδικο αδερφό του, Lincoln Burrows (Purcell), από την θανατική ποινή, καταστρώνοντας ένα περίτεχνο σχέδιο για να αποδράσουν από την φυλακή. Στην νέα σεζόν, που είναι γυρισμένη στο Μαρόκο, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Michael – που μέχρι τώρα θεωρούνταν νεκρός – ίσως να ζει. Ο Lincoln και η Sarah (Sarah Wayne Callies), η γυναίκα του Michael όσο αυτός ήταν ζωντανός, ξανασυναντιούνται για να σχεδιάσουν την μεγαλύτερη απόδραση που έχει γίνει μέχρι τώρα, καθώς τρεις από τους πιο περιβόητους δραπέτες του Σωφρονιστικού Ιδρύματος Fox River, ο Sucre (Nolasco), ο T-Bag (Knepper) και ο C-Note (Dunbar), επέστρεψαν στην ενεργό δράση.

    Η σειρά Prison Break έσπασε τα ταμεία όταν προβλήθηκε από το κανάλι FOX το φθινόπωρο του 2005, κερδίζοντας πολλές υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες.

    https://www.youtube.com/watch?v=QLRoIh4bZ30

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles