22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Απογειώστε την ηχητική σας εμπειρία με ένα 2.1 σύστημα ήχου!

    Όσο ισχυρά κι αν είναι τα ηχεία σας, ποτέ δε θα μπορέσουν να αποδώσουν το βαθύ μπάσο των ταινιών, της μουσικής, των παιχνιδιών που παίζετε. Ένα ξεχωριστό woofer χρειάζεται σε κάθε δωμάτιο ή σαλόνι για μια ολοκληρωμένη εμπειρία εικόνας και ήχου… και χωρίς να καταξοδευτείτε!

    computer_speaker_cmk_808n_800x500_main

    Το CMK-808N της Camac έχει συνολική ισχύ 13 Watts RMS, με δύο ηχεία 3 ιντσών των 3 Watts και ένα woofer των 7 Watts, τα οποία θα γεμίσουν το χώρο σας με ήχο εξαιρετικής πιστότητας. Δέχεται ήχο μέσω ενός 3,5mm audio jack (καλώδιο παρέχεται) και τροφοδοτείται είτε μέσω της USB θύρας του υπολογιστή σας, είτε μέσω του δικτύου ρεύματος.

    Διαθέτει ροδέλες για τη ρύθμιση μπάσου και έντασης και είναι ιδανικό για την παρακολούθηση ταινιών, gaming αλλά και για υπολογιστή, laptop ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή διαθέτει έξοδο βύσματος 3.5 mm.

    Θα το βρείτε στο afasia.gr έναντι 34,9€!

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles