20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Απολαύστε τα πρώτα 20 λεπτά του Gears of War 4, τώρα!

    Λίγο πριν το κατεβάσουμε στις παιχνιδοκονσόλες μας και με την ένταση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μας, καλό είναι να ρίξουμε μια καλή ματιά στα πρώτα 20 λεπτά του πολυαναμενόμενου τίτλου της Microsoft, γνωστής ώς… Gears of War 4!

    https://www.youtube.com/watch?v=wA_EoX6rr5w

    Όπως θα δείτε τα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού μάς δείχνουν τον πρόλογο, ο οποίος λειτουργεί τόσο για να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας για τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, όσο και σαν tutorial για να μάθουμε τους μηχανισμούς του νέου παιχνιδιού. ‘Ετσι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα ταξιδέψετε στο παρελθόν μέσω flashbacks, όπου θα δείτε τι ακριβώς έγινε πριν την επίθεση των Locusts, κατά τη διάρκεια των Pendulum Wars.

    gears of war 4

    Ταυτόχρονα θα δείτε αρκετούς παλιούς γνώριμους των προηγούμενων τίτλων, όπως ο Marcus Fenix και o Dominic Santiago, ενώ όλα είναι στημένα για τη νέα ιστορία του τέταρτου τίτλου, η οποία ξεκινά 25 ολόκληρα χρόνια μετά τα γεγονότα του Gears of War 3. Πρωταγωνιστής του νέου παιχνιδιού είναι ο γιος του Marcus, o JD Fenix και οι νέοι εχθροί είναι οι Swarm.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles