18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple ανακοινώνει το iTunes Radio. Άλλη μία music streaming υπηρεσία που θα αργήσεις να δεις

    Η Apple απόψε ανακοίνωσε μία νέα υπηρεσία music streaming , το iTunes Radio που έρχεται να συναγωνιστεί άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες, αλλά φυσικά, δεν πρόκειται να δούμε οι Έλληνες χρήστες τον Σεπτέμβριο που θα διατίθεται στις ΗΠΑ μαζί με την εφαρμογή Music στο iOS 7, στο Mac, αλλά και την Apple TV.

    5aw_pa7_yyxj_verge_super_wide

    Με το που θα κάνουν tap οι χρήστες στο tab του iTunes Music, θα βλέπουν μία λίστα με τους 200 σταθμούς που διαχειρίζεται η Apple με διάφορα είδη μουσικής. Κάνοντας tap  σε κάθε σταθμό, η μουσική θα ξεκινά απευθείας και αδιάκοπα. Θα μπορούν να μοιραστούν τον κάθε σταθμό με φίλους ή να ξεκινήσουν ένα νέο σταθμό, προσωπικό, με βάση ένα συγκεκριμένο τραγούδι. Τραγούδια που αρέσουν στον χρήστη, γίνονται «stared» και υπάρχει η επιλογή να ακούσει κάποιος περισσότερα σαν αυτό.

    Το iTunes Radio, έρχεται από την Apple να ανταγωνιστεί τα Pandora, Spotify, Rdio και άλλα με ιδιαίτερα δελεαστικό το γεγονός ότι είναι δωρεάν, έστω κι αν θα έχει διαφημίσεις με text ή και audio. Οι διαφημίσεις δεν είναι ζήτημα για τους συνδρομητές του iTunes Match. Μέσα στα χαρακτηριστικά του, είναι και η ενσωμάτωση του Siri ενώ, μετά τον Σεπτέμβριο, αναμένεται να εμφανιστεί και σε άλλες αγορές εκτός της Αμερικανική. Για την Ελλάδα, προς το παρόν δεν θα το συζητούσαμε, εκτός κι αν επιλέξει η Apple να κάνει την ανέλπιστη έκπληξη. Θεωρούμε όμως, πως όχι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles