23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέες εικόνες από την εκπληκτική κατασκευή που ετοιμάζει η Apple για το Campus 2, το κτίριο “διαστημόπλοιο” της εταιρείας

    Το 9to5Mac δημοσιεύει νέα blueprints από το νέο “Campus 2” που ετοιμάζει η Apple.

    Πρόκειται για μία έκταση που έχει αγοράσει η εταιρεία από την HP, καθώς και άλλους “γείτονές” της στο Cupertino της California, και στην οποία σχεδιάζει να κατασκευάσει τα νέα της γραφεία, που υπολογίζεται ότι θα κοστίσουν περί τα 300 εκατ. δολάρια. Το σχεδιασμό τους είχε, μάλιστα, επιβλέψει προσωπικά ο Steve Jobs το τελευταίο διάστημα της ζωής του, ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι η τελευταία δημόσια εμφάνισή του έγινε κατά την παρουσίαση του έργου στο δημοτικό συμβούλιο του Cupertino.

    Το κτίριο με την ιδιαίτερη σχεδίαση, που θυμίζει… διαστημόπλοιο το οποίο έχει προσγειωθεί σε ένα “κήπο”, αναμένεται να είναι από τις πιο εντυπωσιακές κατασκευές στον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το “αποτύπωμα” της κυκλικής δομής του είναι μεγαλύτερο από το Πεντάγωνο.

    Η Apple έχει φροντίσει να διατηρήσει το όμορφο φυσικό περιβάλλον, ενώ έχει προσλάβει ακόμη και ειδικό γεωπόνο από το Stanford για να επιβλέψει τη διαδικασία φύτευσης περισσότερων από 6.000 δέντρων γύρω από το κτίριο.

    Ηλιακοί συλλέκτες καλύπτουν το σύνολο της οροφής του κυρίως κτιρίου, ενώ οι παραπάνω εικόνες που μόλις δόθηκαν στη δημοσιότητα απεικονίζουν πρόσθετες εσωτερικές και εξωτερικές πτυχές της νέας δομής. Οι νέες εικόνες που αποκαλύπτει το 9to5Mac προέρχονται από διαφάνειες γραφείων που εργάζονται για το project.

    Τα θεμέλια αναμένεται να μπουν αργότερα στη χρονιά, ενώ το κτίριο αναμένεται να είναι έτοιμο για να στεγάσει τους υπαλλλήλους της εταιρείας το 2015.

    Δείτε και κάποια άλλα renderings που είχε δημοσιεύσει παλαιότερα το 9to5Mac για το κτίριο.

    Πηγή: 9to5Mac

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles