13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Apple Contact Lenses. Οι “έξυπνοι” φακοί επαφής που έρχονται ως απάντηση στα Google Glass [April fools day]

    Μπορεί η Google να έχει κατασκευάσει ήδη τα έξυπνα γυαλιά της, το περίφημα Google Glass, τα οποία έχουμε δει ήδη να φορούν πολλές διασημότητες, η Apple, όμως, έχει πλέον σχεδόν έτοιμη την απάντησή της που θα… «πλανέψει βλέμματα»Ο λόγος για τα Apple Contact Lenses, τους “έξυπνους” φακούς επαφής της αμερικανικής εταιρείας, που, ήδη, δοκιμάζουν οι υπεύθυνοί της στο Cupertino, αλλά και ειδικοί testers από ολόκληρη την υφήλιο.

    PicsArt_1368533224576

    Σύμφωνα με τον ειδικό αναλυτή σε θέματα “μήλου” και συνεργάτη του digitallife.gr, κ. Βαγγέλη Ξανθάκη (σ.σ. απεικονίζεται στη φωτό που συνοδεύει το θέμα φορώντας τα Contact Lenses), ο οποίος επικαλείται στενή συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία και τον ίδιο τον Tim Cook προσωπικά, τα Apple Contact Lenses θα μπορούν να επικοινωνούν “τηλεπαθητικά” με τις υπόλοιπες έξυπνες συσκευές σας, επιτρέποντάς σας να βλέπετε μπροστά σας ό,τι επιθυμείτε. Από δύο λαχταριστά πιτόγυρα με μπόλικο τζατζίκι στο τέλος του μήνα και όταν σας έχουν τελειώσει τα χρήματα για delivery, έως τον αγαπημένο σας που βρίσκεται σε επαγγελματικό (;) ταξίδι στο Άμστερνταμ.

    Όπως σημειώνει, μάλιστα, ο κ. Ξανθάκης, που είχε την τύχη να δοκιμάσει τα Apple Contact Lenses σε “μυστική παρουσίαση” στα κεντρικά γραφεία της Apple στο Cupertino, ήταν μία πραγματική εμπειρία ζωής, την οποία θα μπορούσε να έχει απολαύσει καλύτερα αν δεν υπέφερε από jet lag μετά το πολύωρο υπερατλαντικό του ταξίδι. Παρ’ όλα αυτά, έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη του, ειδικότερα τη στιγμή που, κατά τη διάρκεια της επίδειξης, έπρεπε να κλείσει πονηρά το αριστερό του μάτι με τον αντίστοιχο φακό, ώστε να στείλει ερωτικό κάλεσμα σε μία άλλη beta tester, την οποία είχε απέναντί του. Δυστυχώς, λόγω μειωμένης εμπειρίας, το κάλεσμα έφτασε στον ίδιο τον Tim Cook, ο οποίος όμως δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα, λόγω διακριτικότητας.

    PicsArt_1368533209000

    Τα Apple Contact Lenses, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του tester μας, θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε στάδια δοκιμών τουλάχιστον για όλο το 2014, το 2015 και το 2016, πριν διατεθούν στο κοινό. Χρωματιστοί φακοί επαφής δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμη από την εταιρεία, αν και, όπως σημειώνει ο κ. Ξανθάκης, ενδέχεται να κυκλοφορήσουν σε δεύτερη φάση και σε πολλές επιλογές για τα μάτια σας, καθώς είναι γνωστό πως η Apple επιμένει στις πολύχρωμες συσκευές (βλέπε iPhone 5c και… όχι μόνο)

    Καλό μήνα από το digitallife.gr και καλή Πρωταπριλιά!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles