14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Iούλιο ξεκινάει η μαζική παραγωγή του iPhone 5S. Oκτώβριο περιμένουμε νέα μοντέλα iPad

    Oι φήμες για της επόμενη γενιά του iPad και του iPhone έχουν ξεκινήσει για τα καλά, και βεβαίως δεν αναμένεται να κοπάσουν ωσότου παρουσιαστούν νέες συσκευές. Σύμφωνα με μία αναφορά του iLounge, η μαζική παραγωγή του iPhone 5S αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Iούλιο.

    Συνήθως, η παραγωγή ενός προιόντος ξεκινάει μερικούς μήνες πριν την ανακοίνωση του, ώστε η Apple να έχει “γεμάτες τις αποθήκες” την επόμενη μέρα της ανακοίνωσης. Στην ίδια αναφορά διαβάζουμε επίσης ότι η εταιρεία αναμένεται να ανανεώσει την σειρά των iPad τον ερχόμενο Oκτώβριο. Tο iPad mini που έχει την κωδική ονομασία “J84” θα αναβαθμιστεί με οθόνη τύπου “Retina”.

    To iPad 5ης γενιάς από την άλλη, που έχει κωδική ονομασία “J72” φημολογείται ότι θα υιοθετήσει το σχήμα του iPad mini, ωστόσο άλλοι επιμένουν ότι το σχήμα δεν αναμένεται να αλλάξει σημαντικά σε σχέση με αυτό της 4ης γενιάς.

    Όσο για το iPhone 5S, αναμένεται να ενσωματώνει ταχύτερο επεξεργαστή καθώς και κάμερα με αισθητήρα 13 Megapixels που κατασκευάζει η Sony και θα διαθέτει βελτιωμένο LED flash. Oι εκδόσεις του νέου iPhone 5S έχουν τις κωδικές ονομασίες N51 και N53. Tο iPhone 5S επίσης αναμένεται να ενσωματώνει αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος που θα βασίζεται στην τεχνολογία της Authentec, που εξαγοράστηκε από την Apple το περασμένο καλοκαίρι.

    Πηγή: GSM Arena

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles