13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέες φήμες για το iWatch από την Apple: με iOS και μέσα στο 2013

    iwatch21-640x470

    Ναι, έχουμε περάσει στην εποχή των υπολογιστών που, όχι μόνο θα είναι κινητοί (όπως τα smartphone μας), αλλά θα μπορούμε και να τους φοράμε (wearable computers). Σύμφωνα με πληροφορίες του ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg, ο Jony Ive έχει βαλθεί να κάνει το iWatch πραγματικότητα και μάλιστα πολύ σύντομα.
    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι κάποια χρόνια τώρα που ο Ive είχε παραγγείλει ένα μεγάλο αριθμό από τα ρολόγια της Nike και τα είχε δώσει στους συνεργάτες του να τα μελετήσουν. Στο πρόγραμμα σχεδιασμου του νέου iWatch, εκτός από τον απόλυτο άρχοντα Ive, συμμετέχουν και περισσότεροι από 100 μηχανικοί οι οποίο μάλιστα, σε επίπεδο software, θα προσαρμόσουν το iOS, και όχι το Interface που χρησιμοποιεί το iPod nano.
    Δύο είναι τα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει η Apple: η μπαταρία της συσκευής και το iOS. Ο στόχος του Cupertino είναι η μπαταρία του νέου iWatch να χρειάζεται φόρτιση κάθε 4 με 5 ημέρες. Το δεύτερο που χρειάζεται προσαρμογή είναι το λειτουργικό σύστημα που στην παρούσα φάση θα καθιστούσε την χρήση του σε ένα ρολόι αρκετά… δύσκολη. Αυτό σημαίνει για εμάς ότι αν ισχύουν οι φήμες του Bloomberg και δούμε το iWatch μέσα στη χρονιά, εκτός από την wearable συσκευή, θα έχουμε πολλά και καλά νέα και για το λειτουργικό σύστημα της Apple, το iOS, που σίγουρα χρειάζεται μία πάρα πολύ σοβαρή ανανέωση.
    Για να δούμε. Τι θα δούμε στα ράφια των καταστημάτων πρώτο; Το iWatch ή τα Google Glass;

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles