18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Apple, Google και Microsoft συνεργάζονται με την LG Display για εύκαμπτες OLED οθόνες αναδιπλούμενων συσκευών

    Το μονοπώλιο της Samsung στην προμήθεια OLED οθονών ίσως πληγεί σε ένα χρόνο από σήμερα, καθώς η Apple, η Google αλλά και η Microsoft συνεργάζονται με την LG στην παραγωγή εύκαμπτων OLED panels. Αν και η παρουσία του ονόματος της Apple στο σημείο αυτό δεν προκαλεί καθόλου έκπληξη, με την εταιρεία να σχεδιάζει να τοποθετήσει στο επόμενο iPhone OLED οθόνη, δε θα μπορούσε να ειπωθεί το ίδιο και για τις υπόλοιπες εταιρείες.

    foldable-devices

    Η Google δείχνει ενδιαφέρον στην αγορά αυτή για την ενσωμάτωση τέτοιου είδους οθονών σε μελλοντικές εκδόσεις των Pixel smartphones, ενώ η Microsoft έχει τα δικά της σχέδια για το μέλλον του Surface tablet. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν τρεις ενδιαφερόμενοι πελάτες οι οποίοι έχουν τα χρηματικά κεφάλαια που απαιτούνται για να επενδύσουν στην αγορά αυτή, με την LG να ετοιμάζεται πυρετωδώς προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της έναντι των συνεργατών της μέσα στο 2018.

    Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εδώ είναι ότι οι εύκαμπτες οθόνες της LG θα χρησιμοποιηθούν σε αναδιπλούμενες συσκευές. Η Samsung ήδη έχει αναπτύξει τέτοιου είδους οθόνες, οι οποίες μπορούν να καμφθούν αρκετές φορές, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα της εικόνας στην περιοχή που αυτή κάμπτεται. Προς το παρόν, η LG αρνήθηκε να σχολιάσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles