21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Apple Maps. Τρεις φορές πιο δημοφιλείς από τους Google Maps στα iPhone!

    Όταν η Apple κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία mapping, πίσω στο 2012, αυτό που προέκυψε ήταν μία μικρή… καταστροφή. Το software έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στο iOS 6 με πολλά λάθη και ελλείψεις, που έκαναν την υπηρεσία πρωταγωνίστρια σε memes και πολύ τρολάρισμα. Ως αποτέλεσμα αυτής της αποτυχίας ο Scott Forstall, υπεύθυνος software, εγκατέλειψε την Apple, ενώ ο Tim Cook αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

    apple maps

    Τρία χρόνια αργότερα ωστόσο, οι Apple Maps φαίνεται ότι κερδίζουν το ενδιαφέρον των χρηστών iPhone. Έχουν βελτιωθεί φυσικά αρκετά, με νέα χαρακτηριστικά όπως public transport routes, αλλά και βελτιωμένα databases με μέρη, ενώ το γεγονός ότι έρχονται εγκατεστημένοι σε iPhone και iPad. αλλά και αλληλεπιδρούν με χαρακτηριστικά τους, όπως το Siri, έχει βοηθήσει ώστε να τους χρησιμοποιούν πολύ οι χρήστες.

    Η μάχη κερδίζεται από την Apple και πια σχετικές έρευνες σημειώνουν ότι η εφαρμογή χρησιμοποιείται τριπλάσιες φορές από τους Google Maps στα iPhone, με τους χρήστες της να πραγματοποιούν περισσότερες από 5 δισ. αναζητήσεις κάθε εβδομάδα.

    Αλήθεια, όσοι από εσάς είστε χρήστες iPhone, ποια εφαρμογή mapping χρησιμοποιείτε στη συσκευή σας;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles