21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Apple Music: Αριθμεί πλέον 20 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές παγκοσμίως

    Το Apple Music, η γνωστή υπηρεσία streaming μουσικής και κύριος ανταγωνιστής του Spotify, συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη, καθώς πρόσφατα η εταιρεία επιβεβαίωσε σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα Billboard πως η υπηρεσία αριθμεί πλέον 20 εκατομμύρια επί πληρωμή συνδρομητές σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Apple συμπληρώνει πως πριν τρεις μήνες το Apple Music αριθμούσε 17 εκατομμύρια συνδρομητές, τον περασμένο Απρίλιο 13 εκατομμύρια, ενώ τον Φεβρουάριο ο αριθμός των χρηστών ήταν ακόμη μικρότερος, στα 11 εκατομμύρια.

    apple-music

    Το Spotify συνεχίζει να κατέχει ηγετική θέση στο χώρο, καθώς αριθμεί 40 εκατομμύρια συνδρομητές, υπενθυμίζουμε όμως ότι το Apple Music είναι διαθέσιμο στην αγορά για πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα και αριθμεί ήδη ένα σημαντικό αριθμό συνδρομητών. Ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 50% των χρηστών της υπηρεσίας προέρχονται από χώρες εκτός των ΗΠΑ, ενώ πάνω από το 60% αυτών δεν έχουν προβεί σε κάποια αγορά από το iTunes τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

    Ο Eddy Cue, στέλεχος της Apple ανέφερε σε δηλώσεις του πως η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών είναι νέοι συνδρομητές. «Φυσικά, θέλουμε να προσθέσουμε και άλλους συνδρομητές στην υπηρεσία και με ταχύτερο ρυθμό. Δεν ξεχνάμε πως εξακολουθούμε να έχουμε λίγους χρήστες. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που ακούνε την αγαπημένη τους μουσική καθημερινά και θεωρούμε πως έχουμε αρκετές προοπτικές μεγαλύτερης ανάπτυξης, συμπληρώνει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles