24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τελικά θα δούμε «πιο οικονομικό» iPhone μέσα στο 2013;

    Συνεχίζονται οι διαρροές φημών που θέλουν την Apple να εξετάζει το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει ένα πιο οικονομικό iPhone μέσα στο 2013, όπως διατείνεται σε σχετικό της δημοσίευμα η Wall Street Journal.

    Ένα τέτοιο ενδεχόμενο έχει συζητηθεί αρκετές φορές, ήδη από το 2011, χωρίς η Apple, όμως, να έχει προχωρήσει σε κάτι τέτοιο. Ακόμα και η WSJ αναφέρει πως, μπορεί να το μελετά η εταιρεία που εδρεύει στο Cupertino, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει.

    Εμείς, μέχρι και τις αρχές του 2012 θα σας λέγαμε με σιγουριά ότι η Apple δεν είναι από τις εταιρείες που «κανιβαλίζουν» τα προϊόντα τους, βγάζοντας πολλαπλές εκδόσεις μίας ήδη κραταιάς συσκευής. Φυσικά, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στην Apple από τότε, οπότε πια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για οτιδήποτε.

    To μόνο σίγουρο σε αυτή την φημολογία είναι πως η Apple σίγουρα επιθυμεί να κλέψει λίγα από τα φώτα της δημοσιότητας που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη CES και το Las Vegas. Και για την περίπτωση της Apple, μία φήμη από μία βαρύνουσα πηγή, όπως η Wall Street Journal, είναι αρκετά για να δημιουργήσουν τον θόρυβο που χρειάζεται.

    Πηγή:  The Next Web

     

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles