19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Apple & Samsung… Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε;

    Μπορεί η Apple και η Samsung  να ανταγωνίζονται η μία την άλλη μέχρι τελικής πτώσεως, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι δύο εταιρείες δεν συνεργάζονται! Όσο και εάν σας φαίνεται περίεργο η Apple έχει ανάγκη την Samsung, καθώς σύμφωνα με μία αναφορά που μας έρχεται από την Κορέα, η εταιρεία που εδρεύει στο Cupertino ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει τις μπαταρίες που παράγουν τα εργοστάσια της Samsung στα επόμενα Apple iPhone 6 που σχεδιάζει να κυκλοφορήσει!

    apple-vs-samsung3

    Πέραν όμως των μπαταριών, η Apple σχεδίαζε αρχικά να χρησιμοποιήσει την NAND flash memory που κατασκευάζει η Samsung, παρόλο που τελικά κατέληξε στην NAND flash memory από την Toshiba για τα iPhone 6 των 128GB. Ωστόσο, αυτή η επιλογή μάλλον δεν βγήκε σε καλό για την Apple, καθώς υπήρξαν αρκετές ελαττωματικές συσκευές που έφεραν το συγκεκριμένο τύπο flash memory από την Toshiba, για αυτό και ήδη η Apple έχει αρχίσει να εξετάζει ξανά τη λύση της Samsung. Μάλιστα, οι δύο εταιρείες δείχνουν να κάνουν σχέδια μαζί και για το μακρινό μέλλον, καθώς πηγές της αγοράς αναφέρουν ότι συζητούν ήδη το ενδεχόμενο να συνεργαστούν πάνω στη δημιουργία chips τηλεπικοινωνιών που θα υπάρχουν στα επόμενα iPhone, ενώ δεν αποκλείεται η κορεατική εταιρεία να προσφέρει τεχνολογική στήριξη και για το Apple Watch που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015. Τελικά, κρίνοντας με βάση τα παραπάνω καθίσταται σαφές ότι οι δύο εταιρείες-κολοσσοί μοιάζουν να βρίσκονται τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά ταυτοχρόνως…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles