15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τι είναι η Apple SIM που θα βρίσκεται προεγκατεστημένη σε νέα iPad Air 2 και iPad mini 3;

    Κάπου “κρυμμένη” σε πληροφορίες που αφορούν wireless details για τα νέα iPad Air 2 και iPad mini 3, που ανακοινώθηκαν χθες, υπάρχει μία αναφορά που κέρδισε το ενδιαφέρον μας σε μία δεύτερη ανάγνωση. Ο λόγος για την Apple SIM, που φαίνεται ότι θα συμπεριλαμβάνουν κάποια από αυτά τα μοντέλα που θα διατεθούν σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο.

    Apple-SIM

    Σύμφωνα με την περιγραφή: “Η Apple SIM παρέχει την ευελιξία να επιλέξετε από μία ποικιλία πακέτων σύντομης χρονικής διάρκειας από επιλεγμένους providers σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο κατευθείαν στο iPad σας. Έτσι, όποτε το χρειάζεστε, θα μπορείτε να διαλέξετε το πακέτο που σας ταιριάζει περισσότερο – χωρίς χρονικές δεσμεύσεις μεγάλης διάρκειας… Και όταν ταξιδεύετε, θα μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα data plan από ένα τοπικό δίκτυο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας”.

    Η Apple SIM έρχεται προεγκατεστημένη στα iPad Air 2 και iPad mini 3 (Wi-Fi + Cellular models) που υποστηρίζονται από το εν λόγω πρόγραμμα, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν θα μπορεί να τοποθετηθεί και σε παλαιότερα μοντέλα.

    Προς το παρόν, η αμερικανική εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν οι εταιρείες AT&T, Sprint και T-Mobile στις ΗΠΑ και EE στο Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τους όρους του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles