20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέα Apple TV με υποστήριξη Siri και App Store

    Αναβάθμιση και στην Apple TV είχαμε στα πλαίσια του χθεσινού μεγάλου event της αμερικανικής εταιρείας στο San Francisco. Το καινούριο μοντέλο έρχεται με ανανεωμένη σχεδίαση, νέο ασύρματο remote control με φυσικά πλήκτρα και touchpad, υποστήριξη gestures καθώς και υποστήριξη στη φωνητική βοηθό Siri, αλλά και ενσωματωμένο App Store που απογειώνει τις δυνατότητες της συσκευής της Apple.

    new apple tv 01

    “Το μέλλον της τηλεόρασης είναι οι εφαρμογές” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Tim Cook, δίνοντας με αυτό το τρόπο το στίγμα σχετικά με το πώς θα κινηθεί η εταιρεία στο κομμάτι της Apple TV στο μέλλον.

    Η Apple TV σχεδιάστηκε από την αρχή με πλήρως ανανεωμένο hardware και στόχο να προσφέρει στο χρήση ένα έξυπνο περιβάλλον ψυχαγωγίας, με τη βοήθεια του Siri Remote που προσφέρει απίστευτη ευκολία στην πλοήγηση αλλά και του νέου tvOS της Apple, το οποίο βασίζεται στο iOS και επιτρέπει πλέον στα εκατομμύρια των προγραμματιστών του να δημιουργούν εφαρμογές και παιχνίδια ειδικά για την Apple TV και να τα διαθέτουν μέσω του νέου App Store της. Έτσι, η “τηλεόραση” της Apple μεταμορφώνεται σε μία πλατφόρμα που θέλει να μπει στο σαλόνι σας και να αποτελέσει το κέντρο της ψυχαγωγίας σας.

    new apple tv 02

    Το νέο μοντέλο τροφοδοτείται από έναν 64-μπιτο A8 επεξεργαστή, υποστηρίζει 802.11ac Wi-Fi και Bluetooth 4.0. ενώ στο κομμάτι των συνδέσεων δε διαφοροποιείται από την παλαιότερη έκδοση (HDMI/ethernet). 

    Θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου σε περισσότερες από 80 χώρες και σε δύο configurations: 32GB έναντι 149 δολαρίων και 64GB έναντι 199 δολαρίων

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles