22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Apple Watch και αυτονομία μπαταρίας… Μία ταραγμένη σχέση!

    To Apple Watch βρίσκεται προ των πυλών και όπως είναι λογικό το τελευταίο χρονικό διάστημα συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, εδώ και πολύ καιρό ένα θέμα που δείχνει να απασχολεί έντονα τους υπευθύνους της Apple, σχετίζεται με την αυτονομία της συσκευής, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις που έχουν έρθει στην επιφάνεια, το Apple Watch με μεγάλη δυσκολία θα μπορεί να αντέξει μία ημέρα χωρίς φόρτιση.

    Apple Watch_1

    Πηγές μέσα από το αρχηγείο της Apple στο Cupertino, αποκαλύπτουν ότι το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον των δημιουργών του Apple Watch έχει μετατοπιστεί στην προσπάθεια για να βρεθεί ένας τρόπος που θα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας της συσκευής. Για αυτό λοιπόν και η Apple ήδη πραγματοποιεί μία σειρά από εξαντλητικά stress tests στην μπαταρία του Apple Watch, έχοντας ήδη σε πλήρη λειτουργία περισσότερες από 3.000 μονάδες για testing.  Οι υπεύθυνοι της Apple φιλοδοξούν ότι το wearable τους θα μπορεί να πετύχει 2.5 με 4 ώρες σε full active mode (σε συνθήκες δηλαδή που αφορούν στο αδιάκοπο τρέξιμο εφαρμογών), ενώ ο στόχος είναι το smart ρολόι της Apple να μπορεί να πιάσει τις 19 ώρες λειτουργίας (σε έναν συνδυασμό active και passive λειτουργίας). Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της Apple ευελπιστούν ότι το Apple Watch θα μπορεί να παραμείνει σε standby για 3 ημέρες και 4 ημέρες με ενεργοποιημένο το sleep mode.

    apple watch 2

    Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Apple επιχειρεί να βελτιώσει και το χρόνο φόρτισης της συσκευής μέσω ενός νέου πιο εξελιγμένου φορτιστή. Κρίνοντας από τα παραπάνω, καθίσταται σαφές ότι η αυτονομία του Apple Watch είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος της Apple, καθώς σίγουρα δεν θα είναι και ότι καλύτερο για τον κάτοχο του ρολογιού να το φορτίζει κάθε τρεις και λίγο! Αναμφίβολα, η αυτονομία του Apple Watch είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για την Apple.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles