18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Apple Watch εναντίον ηλεκτρικού τρυπανιού σημειώσατε… 1!

    To Apple Watch είναι η πρώτη συσκευή της Apple, η οποία βασίζεται σε display που είναι κατασκευασμένο από ζαφείρι, καθώς παρά τις φήμες που ήθελαν τα τελευταία iPhones να χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη υπερανθεκτική τεχνολογία για την προστασία της οθόνης τους, τελικώς η Apple προτίμησε πιο συμβατικά μονοπάτια. Έτσι λοιπόν αποτελώντας την πρώτη συσκευή της Apple που στηρίζεται σε ζαφείρι το θέμα που τίθεται είναι κατά πόσο η συγκεκριμένη οθόνη μπορεί να αντέξει σε πάσης φύσεως… κακουχίες!

    Apple Watch

    Ωστόσο, επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι η τρέλα των φανατικών users καμιά φορά χτυπάει κόκκινο, οι τύποι στο iPhonefixed θέλησαν να δοκιμάσουν τις αντοχές του sapphire-based display του Apple Watch ενάντια σε… ένα ηλεκτρικό τρυπάνι. Αν και αυτό είναι κάτι που σίγουρα μπορεί να σας προκαλέσει σοκ, η αλήθεια είναι το display κατάφερε να αντέξει! Σημειώστε βέβαια εδώ ότι για το συγκεκριμένο test αντοχής χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά ένα εξάρτημα ενός display που είναι ακριβώς ίδιο με το Apple Watch (αν και λογικά τα αποτελέσματα δεν θα διαφέρουν ιδιαίτερα). Αυτό που αξίζει βέβαια να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Apple Watch, οι καταναλωτές αναλόγως με την έκδοση του smart ρολογιού που θα προτιμούν ενδέχεται να διαφέρει και το display της συσκευής. Δείτε πάντως το τρελό test που ακολουθεί και ετοιμαστείτε να… πονέσετε!

    https://youtu.be/70xGTRqElBY

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles