18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    O Arnold Schwarzenegger κάνει τα πάντα για την zombie κόρη του Maggie

    O Εξολοθρευτής μεγαλώνει και είναι λογικό να δοκιμάζει και κάποια πιο εσωτερικά πράγματα και ρόλους που ταιριάζουν πλέον στην ωριμότητά του… Ενώ μία zombie επιδημία εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη, ένας πατέρας που τον υποδύεται ο Arnold Schwarzenegger, προσπαθεί να την προστατέψει αν και ξέρει πως έχει μολυνθεί από τον ιό και σιγά σιγά η κατάστασή της χειροτερεύει. Την ώρα που όλοι στο μικρό χωριό που μένουν προσπαθούν να τον πείσουν πως η καραντίνα είναι η καλύτερη λύση και  με κάθε μέσο να του την αποσπάσουν, εκείνος παλεύει για να την κρατήσει κοντά του όσο γίνεται περισσότερο.

    maggie-arnold-schwarzenegger-abigail-breslin-600x399

    Schwarzenegger και Abigail Breslin πρωταγωνιστούν σ’ αυτό το drama/horror/thriller, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Henry Hobson που έχει φροντίσει να το κάνει εξίσου σκοτεινό όσο και ανθρώπινο, κάτι που ανέφερε και ο ίδιος ο Arnold σε tweet του δηλώνοντας πολύ υπερήφανος για το αποτέλεσμα.
    Το Maggie θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 22 Απριλίου στο Tribeca Film Festival, ενώ στις 8 Μαίου θα βγει στην Αμερική σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles