13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η ASBIS Mediterranean ορίζει νέο Business Development Manager για την αγορά της Ελλάδας

    [Δ.Τ.] H ASBIS Mediterranean ανακοινώνει την ένταξη του κ. Αντώνη Γαλέου στο δυναμικό της ως Business Development Manager, προκειμένου να επικεντρωθεί σε θέματα επιχειρησιακής στρατηγικής και να ενισχύσει τη συνεργασία με την αγορά της Ελλάδας στην οποία η εταιρεία δραστηριοποιείται. _asbis_.com_orange

    Ο κος Αντώνης Γαλέος, μέχρι πρόσφατα τελούσε καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων σε εταιρείες του Ομίλου Ιντεάλ  και διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Ο κος Λεύκιος Θεοδοσίου – γενικός διευθυντής της Asbis Mediterranean – ανέφερε:  «Η ASBIS αποτελεί τον κυρίαρχο διανομέα προϊόντων τεχνολογίας στην περιοχή EMEA. Για την ASBIS Mediterranean η Ελλάδα είναι μια σημαντική αγορά και ο ερχομός του κου Γαλέου αναμένεται να συνεισφέρει στην περαιτέρω διεύρυνση του πελατολογίου καθώς και στην ανάπτυξη του portfolio των εξειδικευμένων υπηρεσιών της. Καλωσορίζω  τον κο Γαλέο στην ASBIS Mediterranean και του εύχομαι καλή επιτυχία.»

    Λίγα λόγια για την Αsbis Mediterranean

    H ΑSBIS MEDITERANEAN είναι θυγατρική της ASBISc Enterprises Plc και διανέμει προϊόντα τεχνολογίας στην Κύπρο, Ελλάδα, Μάλτα και Ισραήλ. H ASBISc Enterprises Plc με έδρα την Λεμεσό, ειδικεύεται στην διανομή προϊόντων και λύσεων τεχνολογίας από διεθνές προμηθευτές όπως Samsung, Apple, Microsoft, Intel, AMD, Seagate, WD, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo καθώς και τις δικές της μάρκες Prestigio και Canyon. Η εταιρεία διαθέτει θυγατρικές σε όλη τη περιοχή EMEA, με πάνω από 1400 υπαλλήλους και 32,000 ενεργούς πελάτες σε πάνω από 75 χώρες ανά τον κόσμο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles