24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Assassin’s Creed Identity. Νέο action-RPG κυκλοφορεί για iOS συσκευές!

    Η Ubisoft αποκάλυψε πρόσφατα το Assassin’s Creed Identity, το νέο free-to-play action-RPG που θα κυκλοφορήσει εντός του 2014 και θα αποτελέσει τον τέταρτο τίτλο Assassin’s που κυκλοφορεί μέσα στη χρονιά. Το Identity χρησιμοποιεί μία 3D προοπτική τρίτου προσώπου και δίνει στους gamers τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από τρεις διαφορετικές κλάσεις χαρακτήρων, ενώ οι παίκτες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν αγορές μέσω της ύπαρξης micro-transactions.

    Identity_1

    Το Identity θα διαδραματίζεται στη περίοδο της ιταλικής Αναγέννησης, με τους gamers να ταξιδεύουν σε μία σειρά από γνωστές τοποθεσίες όπως το Κολοσσαίο στη Ρώμη, στη Φλωρεντία κ.α. Σύμφωνα με τους υπευθύνους του παιχνιδιού, στο Identity θα υπάρχουν 16 διαφορετικοί τύποι objectives, αλλά και randomized αποστολές. Παράλληλα, οι παίκτες θα μπορούν να καλέσουν τους φίλους τους, να τους βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των αποστολών τους οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν. Επιπλέον, οι δημιουργοί του παιχνιδιού τονίζουν ότι το νέο Assassin’s Creed, διαθέτει από τα καλύτερα visuals που έχουν εμφανιστεί σε mobile game και όντως το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό. Ο κεντρικός ήρωας ελέγχεται είτε μέσω εικονικών μοχλών ή μέσω taps στην οθόνη, ενώ φιλοσοφία των περισσότερων αποστολών είναι να έχουν μικρή διάρκεια, ώστε να μην κουράζουν τους gamers, εξασφαλίζοντας έτσι τον on-the-go χαρακτήρα του τίτλου.

    Identity_2

    To Assassin’s Creed: Identity, έχει ήδη διαθέσιμο για τους users της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη. Τo νέο Assassin’s Creed θα τρέχει αποκλειστικά σε iPhone 5 και άνω, αλλά και iPad που έχουν εγκατεστημένο το iOS 7. Μία μικρή γεύση από το AC: Identity μπορείτε να πάρετε στο παρακάτω video…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles