17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Assassin’s Creed: Memories. Νέο free game για iOS συσκευές!

    To Assassin’s Creed: Memories είναι το νέο mobile game της Ubisoft, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι σε iOS συσκευές (iPhone, iPad και iPod Touch) και θα αποτελεί μία ξεχωριστή ματιά στο σύμπαν του Assassin’s Creed. H ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου τίτλου έγκειται στο γεγονός ότι στο gameplay του θα αναμειγνύει στοιχεία από card-based games, RPG και τίτλους στρατηγικής.

    AC_Memories_3

    Σύμφωνα με τους δημιουργούς του νέου Assassin’s Creed, στο Memories οι παίκτες θα ταξιδεύουν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, με στόχο να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα (guild), κάνοντας διαρκώς νέους συμμάχους, σε μία προσπάθεια να νικήσουν και να προσπεράσουν τους αντίπαλους παίκτες. Το Memories θα δίνει την ευκαιρία στους φίλους του mobile gaming να ταξιδέψουν σε πραγματικά ιστορικές περιόδους όπως είναι η Ιταλική Αναγέννηση και η εποχή της αποικιοκρατίας, αλλά και σε άλλες εποχές θα ενθουσιάσουν τους fans της δημοφιλούς σειράς. To Assassin’s Creed: Memories αναμένεται να προσφέρει μία πραγματικά ενδιαφέρουσα single-player εμπειρία παιχνιδιού, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζει και multiplayer μάχες που θα επιτρέπουν τη συμμετοχή μίας ομάδας 20 παικτών εναντίον 20 άλλων παικτών! Το νέο mobile game της Ubisoft θα ρίχνει το βάρος στη στρατηγική και θα ξεχωρίζει για τις πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης του παιχνιδιού, καθώς ο κάθε παίκτης θα μπορεί να πλάσει τη δική του ιστορία στον κόσμο του Memories, επιλέγοντας αποκλειστικά τους ήρωες που θα έχει στο πλευρό του. Άλλωστε, η ύπαρξη των πολλών ηρώων από το πλούσιο σύμπαν του Assassin’s Creed και η εισαγωγή τους σε ένα διασκεδαστικό card game θα αποτελεί και το πιο δυνατό χαρακτηριστικό του Memories.

    Σε γενικές γραμμές, το Assassin΄s Creed: Memories αποτελεί μία αρκετά έξυπνη ιδέα, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του mobile gaming κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

    AC_Memories_2

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles