16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Asus Zenfone 2 Deluxe και Asus Zenfone 2 Laser. Δύο ακόμη δυνατές προτάσεις από την Asus!

    Η Asus συνεχίζει το μπαράζ νέων συσκευών, καθώς μετά το Asus ZenFone Max που ξεχώρισε για την μεγάλη αυτονομία του, επανέρχεται με δύο ακόμη ισχυρά smartphones που ανήκουν στην οικογένεια των ZenFone 2 (Deluxe και Laser), τα οποία είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις των high-end συσκευών.

    Asus ZenFone 2 Deluxe

    Ξεκινώντας με το Asus ZenFone 2 Deluxe εδώ έχουμε να κάνουμε με μία πρόταση που συνδυάζει επιδόσεις με ξεχωριστό design, καθώς ο πολυγωνικός σχεδιασμός του και το όμορφο back cover (με το χαρακτηριστικό triangular design) σίγουρα δεν θα αφήσει ασυγκίνητους τους λάτρεις των εύμορφων κινητών. Πέραν της εξωτερικής εμφάνισης που μετράει, το μικρό κομψοτέχνημα της Asus είναι αρκετά δυνατό και από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών, καθώς στην καρδιά του βρίσκεται ένας τετραπύρηνος 64-bit Intel Atom Z3580 επεξεργαστής με συχνότητα ρολογιού στα 2.3GHz, ενώ επιπλέον διαθέτει οθόνη στα 1080p (με προστασία Gorilla Glass 3), 4GB μνήμης RAM, ενώ υπάρχουν εκδόσεις με 64 και 128GB αποθηκευτικού χώρου (υπάρχει και microSD slot για κάρτες που φτάνουν τα 128GB). Εννοείται φυσικά ότι το Deluxe μοντέλο της Asus τρέχει Android Lollipop 5.0 και κάμερες στα 13 MP (κύριος σένσορας) και 5 MP (selfie cam).  Zenfone 2 Laser

    Όσον αφορά, τη δεύτερη πρόταση της Asus (ZenFone 2 Laser), εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα smartphone που εμφανώς προσανατολίζεται στους λάτρεις των ποιοτικών mobile φωτογραφιών. Συγκεκριμένα, το ZenFone Laser 2 στηρίζεται σε μία οθόνη 5 ιντσών (ανάλυσης 720p) και όλα τα λεφτά είναι η ποιοτική 13άρα κάμερα που διαθέτει (μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 52 MP με την ενεργοποίηση του Super Resolution mode που τετραπλασιάζει την ανάλυση δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στη λεπτομέρεια). Επιπλέον, υποστηρίζει Super HDR mode για εξαιρετικές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και selfie cam στα 5 MP. Φυσικά, το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του είναι το Laser autofocus που διαθέτει (για αυτό άλλωστε ονομάζεται και “Laser”). Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του έχουμε έναν Snapdragon 410 στο εσωτερικό του, 2GB RAM, 8 ή 16GB αποθηκευτικού χώρου (που επεκτείνονται μέσω microSD) και φυσικά Android Lollipop 5.0.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles