11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Easter Egg της Google με τα τουβλάκια, είναι το τέλος της παραγωγικότητας (για σήμερα)

    Είναι πρωί. Στην περιοχή σου βρέχει. Σε ενοχλεί που ο καιρός είναι μουντός και σε πιάνει μελαγχολία. Στεναχωριέσαι γιατί έχεις πάρει έναντι του μισθού σου και δεν μπορείς να πάρεις την τυρόπιτα που σκέφτηκες το νωρίτερα και μασουλάς μία φρυγανιά. Ώσπου έρχεται αυτό το Easter Egg από τη Google και διαλύει όλα τα παραπάνω.

    google easter egg

    Αναζητώντας Atari breakout (τo θυμάσαι;) και πατώντας Εικόνες, θα δεις ξαφνικά όλες τις εικόνες που βγήκαν στα αποτελέσματα αναζήτησης να συρρικνώνονται σε τουβλάκια και στην κάτω μεριά να εμφανίζεται ένα pad και ένα μπαλάκι. Ξεκινάς λοιπόν να σπας τα τουβλάκια καθοδηγώντας την μπάλα με το pad. Παίζεις breakout λοιπόν και σου λέμε πως, ενώ έχεις την επιλογή να επιστρέψεις στην αναζήτηση εικόνων, εσύ δεν θα το κάνεις. Θα συνεχίσεις να σπας τουβλάκια, να καθαρίζεις την οθόνη σου από αυτά, το ένα επίπεδο μετά το άλλο.

    Και να λοιπόν που η Google με αυτό το Easter Egg σου σκοτώνει την οποιαδήποτε παραγωγικότητα σκεφτόσουν να είχες σήμερα. Αν και με βροχή και χωρίς τυρόπιτα, δύσκολο θα ήταν. Θυμήσου, για να ενεργοποιήσεις το Easter Egg αυτό, γράψε στην αναζήτηση Atari breakout και αναζήτησε εικόνες.

    Καλό κάψιμο ;)

    Δημήτρη Σ thanks a million for the tip ;)

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles