14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Athens CU Friday Horror Show 2016 και τα μυαλά στα κάγκελα!

    Το CU επέστρεψε τον Δεκέμβρη με ένα ακόμα event για party animals με γερό στομάχι. Η σελίδα (https://www.facebook.com/events/1202641089789464/) του μας υποσχέθηκε ταινία και παρτάρισμα μέχρι τελικής πτώσης και μπορώ να πω ότι τήρησε τις υποσχέσεις του στο έπακρον.

    Από αρκετά πριν τις 11 το βράδυ, που άρχιζε το event, ο κόσμος είχε σχηματίσει πλήθος μπροστά από το Odeon Opera στην Ακαδημίας, όλοι ανυπόμονοι να δουν μια ταινία τρόμου έκπληξη και ύστερα να παρτάρουν με DJ, αλκοόλ και πολλά, πολλά neon αυτοκόλλητα.

    cu3

    “Misery” η επιλογή της ταινίας, άψογα, θα έλεγα. Μια πραγματικά κλασική ταινία, την οποία κάθε λάτρης του τρόμου μπορεί να απολαύσει (κι η οποία είναι από τις λίγες κλασικές που δε θεωρούνται “mainstream”). Σαφώς, το CU φρόντισε να απολαύσουμε την ταινία στο έπακρο, παρέα με pop corn και αναψυκτικό, τα οποία μπορούσες να ζητήσεις δίνοντας μία από τις 4 μάρκες που σου έδιναν τα παιδιά στην είσοδο.

    cu5

    Μετά την απολαυστική εμπειρία στα άνετα καθίσματα της αίθουσας του Odeon, έβγαινες πάλι στον ίδιο χώρο κάτω, όπου η μουσική ήδη έπαιζε και η μπάρα σε καλούσε να δοκιμάσεις τα ευφάνταστα κοκτέιλ και “τεκιλόμπυρα” Desperados.

    cu1

    Πιθανότατα κατέληξες κι εσύ “ΣΑΙΚΟ ΚΙΛΛΕΡ”, σύμφωνα με τα πολύχρωμα αυτοκόλλητα που όλοι μας είχαμε στα χέρια, στα ρούχα και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς, τα οποία πρόσθεσαν μία ακόμη fun νότα στο χώρο.

    cu7

    Η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα μέχρι τις 4 το πρωί, χωρίς κανείς να βιάζεται να φύγει. Τα ποτά και η ενέργεια καλά κρατούσαν μέχρι να κατευθυνθούμε πια προς τα μέσα και το πολύ λιγότερο συναρπαστικό κρεβάτι μας…

    Θες και εσύ να συμμετέχεις στο επόμενο event του CU; Εύκολο! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παρακολουθείς τη σελίδα του (http://www.cu-around.gr/), η οποία σε κάθε event δίνει οδηγίες για το μήνυμα που πρέπει να στείλεις για να εξασφαλίσεις κι εσύ τη δωρεάν είσοδό σου. CU there!

    #CU-Around πάλι σύντομα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles