22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή είναι η απίστευτη αφίσα του Avengers: Age of Ultron

    Της κολάσεως γίνεται στο Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο, όπου τα panel… πάνε κι έρχονται και τα νέα διαδέχονται το ένα το άλλο, με τους fans να τα βλέπουν όλα. Και πως να μην ενθουσιάζονται δηλαδή όταν παρουσιάζεται για παράδειγμα η τρομερή αφίσα του Avengers: Age of Ultron!

    avengers-ultron-concept-art-full

    Η Marvel άφηνε τα ξεχωριστά posters να φτιάχνουν ατμόσφαιρα όλη την εβδομάδα, για να τα ενώσει απλά στο τέλος της και να δείξει την “big picture”, που είναι αυτή η εντυπωσιακή αφίσα όπου οι Avengers τα δίνουν όλα στη μάχη με τον στρατό του Ultron.
    To sequel του box-office smash hit του 2012 καταφθάνει την 1η Μαίου του 2015 και οι Iron Man, The Incredible Hulk, Thor, Captain America, Black Widow και Hawkeye, μας δίνουν εδώ μία γεύση για το τι έχουν να αντιμετωπίσουν στο πολυαναμενόμενο φιλμ που ετοιμάζει ο Joss Whedon.

    avengers-ultron-concept-art-quicksilver avengers-ultron-concept-art-hawkeye avengers-ultron-concept-art-2 avengers-ultron-concept-art avengers-ultron-concept-art-captain avengers-ultron-concept-art-hulk avengers-ultron-concept-art-thor avengers-ultron-concept-art-black-widow

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles