18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Avira Antivirus Security Pro: Νέα χαρακτηριστικά στην antivirus εφαρμογή

    Τα νέα χαρακτηριστικά της antivirus εφαρμογής της για Android συσκευές παρουσίασε η Avira. Πρόκειται για το Avira Antivirus Security Pro το οποίο πλέον θα περιλαμβάνει τρία καινούρια premium χαρακτηριστικά.

    H εφαρμογή Avira Android Security που βασίζεται στον βραβευμένο μηχανισμό antivirus της Avira, ελέγχει αυτόματα τη συσκευή σου για ιούς, spyware, Trojans και άλλο κακόβουλο λογισμικό, ενώ μέσα από αυτή, μπορείς να αποκλείεις κλήσεις ή μηνύματα από ενοχλητικές επαφές.

    avira-antivirus-security-pro

    Επιπλέον, μέσα από το my.avira.com έχεις τη δυνατότητα να εντοπίσεις τη συσκευή σου σε χάρτη (μέσω GPS, WiFi ή δικτύου κινητής) ή σε περίπτωση απώλειας να το εντοπίσεις αναγκάζοντάς το να παράγει δυνατό ήχο (ακόμη και στην περίπτωση που έχουν απενεργοποιηθεί οι ήχοι ειδοποίησης) και να κλειδώσεις ή να διαγράψεις το περιεχόμενο της συσκευής από απόσταση, στην περίπτωση που αυτή έχει κλαπεί.

    Το Avira Android Security είναι διαθέσιμο για smartphones με λειτουργικό τουλάχιστον Android 2.2 (Froyo) και tablets με λειτουργικό τουλάχιστον Android 4.0 (Jelly Bean).

    Επιπλέον η Avira ενσωμάτωσε στο Avira Antivirus Security Pro τα εξής νέα στοιχεία:

    • Ασφαλής περιήγηση
    • Ωριαίες ενημερώσεις
    • Πρόσβαση σε γρήγορη υποστήριξη

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles