14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό είναι το απίθανο screen test του Deadpool

    Ο Deadpool είναι το κακό παιδί της Marvel, ένας βρωμόστομος και βίαιος τύπος, που οι τακτικές του τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό ανάμεσα στους fans των κόμικς. Φυσικά αυτά τα χαρακτηριστικά του έχουν κοστίσει την ευκαιρία να περάσει και στη μεγάλη οθόνη για λογαριασμό της Twentieth Century Fox. Μέχρι που εμφανίστηκε αυτό το screen test. 

    Deadpool-leaked-test-footage

    Ο Tim Miller έφτιαξε μία απίστευτη action sequence, ενώνοντας έναν CGI Deadpool και τον Ryan Reynolds που χαρίζει τη φωνή του στον ήρωα, μαζί με την motion capture δουλειά. Το υλικό είναι εντυπωσιακό, αλλά όπως είπε ο δημιουργός του Deadpool, Rob Liefeld οι fans δεν θα πρέπει να ενθουσιαστούν και πολύ αφού δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό στον ορίζοντα πως όλο αυτό θα προχωρήσει και σε ένα φιλμ. Κάτι που δηλαδή συνεχίζει την κακοτυχία του Deadpool, που ταλαιπωρείται από το 2010.
    Τότε οι Rhett Reese και Paul Wernick (Zombieland) είχαν γράψει το σενάριο, το οποίο διέρρευσε στο internet, με τους fans ωστόσο να το απολαμβάνουν και να του δίνουν το πράσινο φως. Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ από το στούντιο και έτσι ο ήρωας ακόμα περιμένει την ευκαιρία του. Πάντως εάν δεν αλλάξει τα πράγματα αυτό το screen test, τότε δεν ξέρουμε τι άλλο θα τα καταφέρει…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles