24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό είναι το “μυστικό”… URL της Amazon

    Η ιδέα να ονομάσει ο Jeff Bezos τον “κολοσσό” της online λιανικής πώλησης που δημιούργησε, Amazon, δεν είχε έρθει από την πρώτη στιγμή… Ανάμεσα στα ονόματα που είχαν σκεφτεί αρχικά ο μεγαλοεπιχειρηματίας και οι συνεργάτες του ήταν και τα Awake.com, Browse.com και Bookmail.com.

    Υπήρχε, όμως, και ένα όνομα που άρεσε στον Bezos λιγάκι περισσότερο από τα υπόλοιπα. Το Relentless.com ήταν ένα URL που γοήτευε τον ιδρυτή της Amazon τόσο πολύ, ώστε το κατοχύρωσε το Σεπτέμβριο του 1994 θέλοντας να το χρησιμοποιήσει στο online κατάστημά του. Οι συνεργάτες του, ωστόσο, δε φάνηκαν ενθουσιασμένοι με την ιδέα, ο Bezos όμως όχι μόνο το “κράτησε” στην κατοχή του, αλλά ακόμη και σήμερα αν το πληκτρολογήσετε συνεχίζει να σας αναδρομολογεί στο… Amazon.com.

    Την ιστορία αποκαλύπτει ο Brad Stone στο νέο του βιβλίο “The Everything Store: Jeff Bezos and the Age of Amazon” που μόλις κυκλοφόρησε. Κάτι σαν ένα “μυστικό” URL πρόσβασης στο site του μεγάλου κολοσσού ή ένας “άσβεστος πόθος” του ιδρυτή του. Ποιος ξέρει;

    Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα θέλετε να κάνετε τον “ψαγμένο” στους φίλους σας, πείτε τους ότι γνωρίζετε ένα “super wow” online shop. Το Relentless.com. Και πάτε στοίχημα ότι θα τους αρέσει. Θα το κερδίσετε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles