22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό θα είναι το 7ιντσο Google Nexus Tablet; Μακάρι

    To Phone Arena είχε την τύχη να παραλάβει στο mail του δύο φωτογραφίες που, σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη τους, απεικονίζουν το επόμενο Nexus Tablet της Google, δια χειρός Asus. Σας έχουμε γράψει στο παρελθόν γι αυτό, αλλά και για το γεγονός πως η Google θα θελήσει να βγάλει στην αγορά ένα πολύ καλό 7ιντσο οικονομικό tablet, για να γευτεί λίγη από την επιτυχία της Amazon.

    Αν κάνετε κλικ πάνω στις φωτογραφίες, θα μπορέσετε να τις δείτε σε μεγέθυνση. Παρατηρήστε λοιπόν μαζί μας κάποια από τα χαρακτηριστικά του υποτιθέμενου Nexus Tablet (κρατάμε για ευνόητους λόγους τις επιφυλάξεις μας). Η λευκή πρόσοψη φαίνεται σχετικά συμπαθητική, αν και μας θυμίζει τα Samsung Galaxy, ενώ η δίχρωμη πλάτη φαίνεται εξαιρετικά ελκυστική. Παράξενο για tablet είναι το γεγονός ότι φαίνεται να έχει ακουστικό στην πάνω μεριά του, καθώς πολύ δύσκολα πια κάποιος παίρνει μία συσκευή 7 ιντσών και την βάζει στο αυτί του για να μιλήσει. Στην ίδια μεριά όμως, φαίνεται πως θα έχει και κάμερα για πραγματοποίηση βίντεοκλήσεων, ενώ στην πίσω μεριά φαίνεται να έχει μία κάμερα με μεγαλύτερο αισθητήρα για λήψη φωτογραφιών.

    Ο αποστολέας των φωτογραφιών στο Phone Arena επιβεβαιώνει τις φήμες ότι το Nexus Tablet θα διαθέτει τον τετραπύρηνο Tegra 3 επεξεργαστή και αναφέρει πως η RAM θα είναι στο 1GB. Το λειτουργικό θα είναι Android 5.0 Jelly Bean; Όχι, αν και αναμένεται πολύ σύντομα. Θα είναι η έκδοση 4.1. Η έκδοση αυτή του Android θα είναι μία αναβάθμιση του ICS που θα προσθέσει νέα χαρακτηριστικά, χωρίς όμως να αλλάξει ουσιαστικά το User Interface του Android 4.0 όπως το γνωρίζουμε. Ίσως μία από τις πρόσθετες λειτουργίες στο update του λειτουργικού να είναι οι 3D χάρτες και η offline πλοήγηση, κάτι που θα επιβεβαιώσουμε κατά την διάρκεια του συνεδρίου I/O της Google μέσα στο μήνα.

    Πέρα από τις εικασίες όμως. Έτσι όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες κι αν όντως η τιμή του δεν ξεπερνά τα 250 δολάρια, πώς σας φαίνεται; Πιστεύετε ότι θα πουλήσει περισσότερο από το Kindle Fire;

     

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles