16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η DeLorean… «επιστρέφει στο μέλλον» και γίνεται πραγματικό hovercraft!

    Πέρα από τα αστεία, το «μέλλον» της cult τριλογίας Back To The Future, με τους Michael J Fox και Christopher Lloyd, ήταν το 2015, μόλις 3 χρόνια μακριά μας. Ακόμα όμως και αν έχουν περάσει 27 χρόνια από την προβολή της πρώτης ταινίας, το franchise ζει και βασιλεύει, τόσο στα adventure games της Telltale, όσο και σε διάφορα projects ερασιτεχνικών κατασκευών.

    Ένα από αυτά, ίσως το καλύτερο μέχρι σήμερα, ανήκει στον φοιτητή Matthew Riese από το San Francisco. Πρόκειται για ένα πραγματικό και πλήρως λειτουργικό hovercraft, το οποίο είναι κατασκευασμένο ώστε να μοιάζει με το θρυλικό αυτοκίνητο / μηχανή του χρόνου, DeLorean. Μέσω μίας καμπάνιας στο Kickstarter το 2010, κατάφερε να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα.

    Τα υλικά που χρησιμοποίησε περιλαμβάνουν εποξειδική ρητίνη, καλούπι από λάτεξ, εξοπλισμό οξυγονοκόλλησης και γυαλοβάμβακα. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να πιάσει είναι 72 χιλιόμετρα, ενώ το αυτοκίνητο στην ταινία έπιανε 141 χιλιόμετρα. Πάντως το απίθανο αυτό όχημα έχει τη δυνατότητα να κινηθεί επάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια, ακόμα και στο νερό. Απολαύστε τη «εν δράσει» στο παρακάτω βίντεο!

    Πηγή : Make

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles