21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Επιστροφή στο μέλλον με το Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition!

    Τι και εάν έχουν συμπληρωθεί 30 χρόνια από την ημέρα που εμφανίστηκε η αγαπημένη sci-fi ταινία “Επιστροφή στο Μέλλον” (Back to the Future), ακόμη και σήμερα εξακολουθεί και παραμένει από τις πιο αγαπημένες για τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας. Πριν από μερικά χρόνια η Telltale Games, η οποία είναι γνωστή για τα adventure games που δημιουργεί, είχε αναπτύξει την video game εκδοχή του Back to the Future και τώρα με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την θρυλική ταινία ετοιμάζεται να την επανακυκλοφορήσει!

    back-to-the-future-the-game-set-for-ps4-xbox-one-remaster-1118376

    Έτσι λοιπόν, οι users των PS4, Xbox One και Xbox 360 θα έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωριστούν με την ιδιαίτερη αυτή video game εκδοχή του Back to the Future (το παιχνίδι είχε αρχικά κάνει την εμφάνιση του σε PS3, PC και iOS το 2010 – με το τελευταίο επεισόδιο του να κυκλοφορεί τον Ιούνιο του 2011). Ουσιαστικά η νέα αυτή έκδοση έχει τα χαρακτηριστικά του «remastered», καθώς σύμφωνα με τους υπευθύνους της Telltale θα υπάρχουν αναβαθμισμένα visuals, νέα αποκλειστικά behind-the-scenes videos, ενώ επίσης πρόκειται να συμπεριληφθούν και νέοι διάλογοι από τους ηθοποιούς που έπαιξαν στις ταινίες Back to the Future και έκαναν τα voice-overs στην πρώτη έκδοση του παιχνιδιού. To Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition θα κάνει την εμφάνισή του στις 16 Οκτωβρίου και μία γεύση από την updated έκδοση του, μπορείτε να πάρετε από το video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles