20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Barack Obama ίσως αφήσει το Blackberry του για ένα… Android!

    Είναι ευρέως γνωστό πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, επιτρέπεται να χρησιμοποιεί μόνο Blackberry smartphones, καθώς είναι τα μόνα που περνούν τα standards ασφαλείας του Λευκού Οίκου. Τώρα, όμως, φαίνεται πως και αυτό το “κάστρο” της Blackberry ίσως ετοιμάζεται να γκρεμιστεί, καθώς, όπως διαβάζουμε στη WSJ, οι ειδικοί ασφαλείας του Λευκού Οίκου εξετάζουν τη χρήση συσκευών της Samsung και της LG από τον πρόεδρο, ο οποίος πιθανότατα θα εγκαταλείψει το λειτουργικό της Blackberry για το… Android.

    blackberry-barack-obama

    Οι δοκιμές των σχετικών συσκευών βρίσκονται στα πρώτα στάδιά τους και, απ’ ό,τι φαίνεται, η μετάβαση, ακόμη κι αν πραγματοποιηθεί τελικώς, θα αργήσει μερικούς μήνες ακόμη.

    Το δίκτυο της Blackberry θεωρείται ευρέως το πιο ασφαλές ανάμεσα στους κατασκευαστές smartphones, ωστόσο και το λειτουργικό της Google με τη συνεργασία software λύσεων από τρίτους κατασκευαστές έχει ενισχύσει το τελευταίο διάστημα την ασφάλειά του.

    Για να δούμε, λοιπόν, αν ο Barack Obama θα έχει μία νέα συσκευή σύντομα, η οποία πάντως μάλλον δε θα μοντέλο της Apple, στην οποία ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει δείξει την προτίμησή του, παρόλο που δεν του επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τις συσκευές της για τις επαγγελματικές του επικοινωνίες.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles