20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Basslet. Αυτό είναι το πρώτο “subwoofer” που… φοριέται στον καρπό σας!

    Ονομάζεται Basslet και, όπως περιγράφουν οι δημιουργοί του, είναι το πρώτο subwoofer σε μέγεθος… ρολογιού, που φοριέται στον καρπό σας! Πραγματικά ξεχωριστή και πρωτότυπη υλοποίηση.

    The-Basslet (2)

    Στόχος του είναι να νιώσετε το μπάσο στο κορμί σας και όχι απλά να το ακούτε από τη συσκευή αναπαραγωγής που χρησιμοποιείτε. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία Lofelt, το Basslet ενσωματώνει την LoSound Engine (για την οποία εκκρεμεί πατέντα) που ουσιαστικά δημιουργεί δονήσεις στον καρπό σας, σε όλο το φάσμα των χαμηλών συχνοτήτων (ανάμεσα στα 10 και τα 250Hz), δημιουργώντας έτσι την αίσθηση ότι βρίσκεστε δίπλα σε ένα subwoofer.

    The-Basslet (1)

    Το gadget αποτελείται ουσιαστικά από δύο στοιχεία: την ίδια τη συσκευή (ένα τετράγωνο μεταλλικό gadget με δύο πλήκτρα σε μία πλευρά της που χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση της έντασης του μπάσου) και το λουράκι της. Το δεύτερο μάλιστα μπορείτε να το αντικαταστήσετε με οποιαδήποτε άλλο των 24mm, προσφέροντάς σας δυνατότητα προσαρμογής της εμφάνισης του Basslet σύμφωνα με την προτίμησή σας.

    The-Basslet

    Η ιδιαίτερη πρόταση της Lofelt μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε συσκευή με θύρα ήχου 3.5mm και προσφέρει 6 ώρες συνεχούς playback.

    Στο Kickstarter ξεπέρασε εύκολα το στόχο των 50.000 ευρώ που είχαν θέσει οι δημιουργοί του, έτσι από το Δεκέμβριο θα βρίσκεται στα χέρια των πρώτων τυχερών κατόχων του.

    https://www.kickstarter.com/projects/basslet/the-basslet-a-wearable-subwoofer-for-your-body

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles