14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε το νέο επίσημο trailer του Batman v Superman, το οποίο θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό!

    Είναι παράδοση πλέον στη διάρκεια της μεγάλης γιορτής των κόμιξ, Comic-Con να παρουσιάζονται φρέσκα trailers που αφορούν στις μελλοντικές μεγάλες υπερηρωϊκές κινηματογραφικές παραγωγές. Το trailer λοιπόν που έκλεψε την παράσταση στη φετινή Comic-Con δεν ήταν άλλο από εκείνο του Batman v Superman: Dawn of Justice, το οποίο με βάση τα όσα παρακολουθήσαμε θέτει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα, ώστε να αποτελέσει μία από τις καλύτερες ταινίες για το 2016.

    Batman V Superman Movie

    Και ενώ το πρώτο trailer που είχε εμφανιστεί πριν από μερικούς μήνες ήταν θα λέγαμε κάπως υποτονικό και δημιούργησε έντονους προβληματισμούς στους fans, το νέο trailer του Batman v Superman, είναι με δύο λέξεις “χάρμα οφθαλμών“! Στο εν λόγω trailer μπορούμε για πρώτη φορά να πάρουμε μία καλή γεύση από το story του Batman v Superman, ενώ για πρώτη φορά κάνουν την εμφάνιση τους ο θεοπάλαβος Lex Luthor, η δυναμική Wonder Woman και ο ηρωικός Aquaman. Το trailer αποκάλυψε έντονες συγκρούσεις, δυνατά συναισθήματα, δυναμικές μάχες ανάμεσα στον Superman και στον Batman και φυσικά μπόλικες θεαματικές… εκρήξεις και σκηνές καταστροφής. Χωρίς αμφιβολία, το πρόσφατο trailer του Batman v Superman μας άνοιξε την όρεξη για τα καλά και δε σας κρύβουμε ότι περιμένουμε πως και πως να περάσει ο καιρός γρήγορα και να φτάσουμε στον Μάρτιο του 2016, όπου και αναμένεται να προβληθεί η νέα ταινία των δύο αγαπημένων υπερηρώων του σύμπαντος της DC.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles