14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε το Batmobile από το Batman V Superman να καταφθάνει στην Warner Bros.

    Ήταν μία μεγάλη μέρα στo Hollywood και στο Studio Tour της Warner Bros αφού σήμερα είχαν έναν πολύ εκλεκτό καλεσμένο. Που έκανε την εμφάνισή του επάνω σε φορτηγό και σκεπασμένος! Μιλάμε για το περίφημο Batmobile από το φιλμ Batman V Superman: Dawn of Justice, το οποίο και θα παραμείνει εκεί για λίγο καιρό δίνοντας την ευκαιρία στους guests να το δουν από κοντά, πριν μάλιστα κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο τον ερχόμενο Μάρτιο.

    Batmobile3-1024x683

    Η Warner Bros. είχε ανακοινώσει πως το Batmobile θα καταφθάσει στο Studio Tour στην Καλιφόρνια και να που έγινε αυτό που είχε υποσχεθεί, κάνοντας τους σημερινούς guests να αισθανθούν πάρα πολύ τυχεροί που συνέπεσαν με την άφιξη ενός από τα διασημότερα αυτοκίνητα του σινεμά. Το Batmobile θα παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος του χρόνου, όποτε όποιος θέλει να το δει από κοντά ας κάνει το πρόγραμμά του.
    Να θυμήσουμε πως η πολυαναμενόμενη ταινία που θα βρει τον Henry Cavill στο ρόλο του Clark Kent/Superman και τον Ben Affleck στο ρόλο του Bruce Wayne/Batman να τίθονται αντιμέτωποι, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 25 Μαρτίου του 2016.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles