20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H Spin Master ετοιμάζει έκδοση του BB-8 droid σε… πραγματικό μέγεθος!

    Δε χωράει αμφιβολία ότι ένας από τους «μεγάλους» πρωταγωνιστές του Star Wars: The Force Awakens δεν ήταν άλλος από τον BB-8, το αγαπημένο droid που σίγουρα κατάφερε να κλέψει την παράσταση! Ως γνωστόν, η Sphero έχει κυκλοφορήσει τη δική της μίνι έκδοση του BB-8, την οποία μπορεί να ελέγξει ο χρήστης του μέσω ενός application που τρέχει στο tablet ή στο smartphone του.

    BB-8 Spin Master 1

    Αν και σίγουρα όλοι λατρέψαμε τον BB-8 της Sphero σίγουρα θα προτιμούσαμε να τον βλέπαμε σε μεγαλύτερο μέγεθος. Ε λοιπόν, η Spin Master από ότι φαίνεται άκουσε τις «ευχές» των φανατικών φίλων του Star Wars, για αυτό το προσεχές φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει μία έκδοση του BB-8 σε… real-life πραγματικό μέγεθος! O ΒΒ-8 της Spin Master (που έκανε το ντεμπούτο του στο Toy Fair της Νέας Υόρκης) αφήνει ένα πιο «αυθεντικό» feeling, καθώς τόσο το μέγεθος όσο και το σχήμα του είναι ακριβώς όπως το μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε στη ταινία. Παρόλα αυτά, το γνωστό droid δεν είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, αλλά από πλαστικό καλής ποιότητας. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραιτήτως αρνητικό, καθώς το πλαστικό καθιστά τον BB-8 εξαιρετικά ελαφρύ. O king-sized ΒΒ-8 μπορεί να ελεγχθεί μέσω τηλεχειριστηρίου, εκτελώντας ακριβώς τις ίδιες κινήσεις όπως στη ταινία, ενώ μάλιστα μπορεί να «ακούσει» και σε φωνητικές εντολές (κάτι που σίγουρα θα ξετρελάνει τους fans)!

    edi428x2qe1hde24iez0

    Αν και θα στοιχίζει λιγάκι παραπάνω από την έκδοση της Sphero, παρόλα αυτά τα 180$ δολάρια που απαιτούνται για την αγορά του, σίγουρα δεν αποτελούν και ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο για τους «δηλωμένους» φανατικούς φίλους του Star Wars!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles