25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ben Stiller και Owen Wilson λανσάρισαν το Zoolander 2 στο Paris Fashion Week!

    Δεν έχουν τον θεό τους! Έναν αν μη τι άλλο εντυπωσιακό τρόπο βρήκαν οι Derek Zoolander (Ben Stiller) και Hansel (Owen Wilson) για να ανακοινώσουν την αρχή της παραγωγής του Zoolander 2! Τι έκαναν; Ανέβηκαν στην πασαρέλα του fashion show του Valentino για την συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 20115-2016 που έγινε στο Παρίσι και πόζαραν με το αμίμητο στυλ τους μπροστά από τους φωτογράφους και τις κάμερες. Τα τρομερά, από κάθε άποψη (…) ρούχα τους έκλεψαν τις εντυπώσεις και χάρισαν άπλετο γέλιο στο κοινό που φυσικά δεν περίμενε την εμφάνισή τους και μάλιστα με αυτό τον τρόπο!

    Ben Stiller and Owen Wilson Launch Zoolander 2 Paris Fashion Week

    Η συνέχεια του περίφημου φιλμ του 2001 που είχε αποκτήσει cult φήμη, θα γυριστεί στη Ρώμη για 12 εβδομάδες στα διάσημα στούντιο της Cinecitta, με την έξοδο του στους κινηματογράφους να έχει προγραμματιστεί για τις 12 Φεβρουαρίου του 2016. Ο Ben Stiller έχει γράψει το σενάριο μαζί με τον Justin Theroux (Tropic Thunder) που έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία.

    Πάντως το event πρέπει να ήταν τόσο καλό που έκανε μέχρι και την σιδηρά κυρία της μόδας, Anna Wintour, να χαμογελάσει όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτό. Πράγμα που συμβαίνει από σπάνια, μέχρι ποτέ!

    hero-valentino-zoolander-2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles