24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο δισεκατομμυριούχος που θέλει φτιάξει ένα πραγματικό Jurassic Park, με πραγματικούς δεινόσαυρους

    Τον Clive Palmer, τον Αυστραλό δισεκατομμυριούχο, τον ξέρετε. Είναι ο άνθρωπος που χρηματοδοτεί την μοντέρνα έκδοση του Τιτανικού που θα βγει στις θάλασσες το 2016. Σύμφωνα με εφημερίδες της Αυστραλίας, όμως, φαίνεται πως έχει ακόμα πιο μεγαλόπνοα σχέδια. Σαν να μην έχει πάρει το μάθημά του από το σενάριο της γνωστής κινηματογραφικής ταινίας, θέλει να φτιάξει ένα πραγματικό Jurassic Park, με πραγματικούς δεινόσαυρους, στο θέρετρό του, στην Αυστραλία.

    Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει από την πλευρά του Clive Palmer γι αυτές τις αναφορές, αλλά αν ισχύουν, τότε ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους επιστήμονες που «κατασκεύασαν» το πρώτο κλωνοποιημένο θηλαστικό, το πιο διάσημο πρόβατο του κόσμου, την Dolly.

    Αν όντως είναι ακριβείς οι αναφορές αυτές για τον σχεδιασμό αυτού του θεματικού πάρκου, το μόνο που θα πούμε στον κο Palmer είναι να δει την ταινία μέχρι το τέλος και όχι τα πρώτα 10 λεπτά. Θα διαπιστώσει τότε πως ένα Jurassic Park μπορεί να είναι μία κακή, πολύ κακή ιδέα.

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles