19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Bing μετάφραση επέστρεψε επίσημα στο Twitter!

    Με παραπάνω από 500 εκατ. tweets παγκοσμίως καθημερινά, το Twitter φιλοξενεί μηνύματα σε κάθε γλώσσα του πλανήτη. Και σχεδόν όλα είναι δημόσια προς προβολή. Φυσικά, κανείς μας δε μπορεί να τα κατανοήσει όλα, γι’αυτό πολλές φορές προσφεύγουμε σε μεταφραστές, όπως για παράδειγμα το Google Translate.

    twitter bing translator

    Η ομάδα του Twitter δοκιμάζει εδώ και κάποια χρόνια τον Bing Translator για μετάφραση των tweets, μονάχα που την τελευταία φορά είδαμε τη μετάφραση να εμφανίζεται λίγο πριν το Μουντιάλ του 2014 και να εξαφανίζεται μετά από αυτό.

    Με νέα ανακοίνωση μέσω tweet, η Bing μετάφραση επιστρέφει στο Twitter επίσημα και αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει καιρό. Μπορείτε να την εντοπίσετε μέσω του εικονιδίου τη γης στη web έκδοση, στις Android και iOS εκδόσεις, καθώς επίσης και στην υπηρεσία TweetDeck.

    Η χρήση της είναι αρκετά απλή, αφού αρκεί ένα κλικ για την μετάφραση ενός tweet στη γλώσσα στην οποία ο χρήστης χρησιμοποιεί το Twitter. Βέβαια, πολλές φορές η μετάφραση δεν είναι η καλύτερη δυνατή, γι’αυτό και μετά τη μετάφραση διατηρείται από πάνω το πρωτότυπο κείμενο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles