19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    BioLite CampStove: Φορτίστε το smartphone σας με τη βοήθεια της… φωτιάς

    Ένα “πράσινο” προϊόν, ιδανικό για όσους λατρεύουν τα gadgets, αλλά, ταυτόχρονα, και τις outdoor δραστηριότητες. Σίγουρα, η λειτουργία του ως… σόμπα δε θα σας δελεάσει -με τις θερμοκρασίες που έχουμε αυτή την εποχή στη χώρα μας- θα εκτιμήσετε, ωστόσο, το ότι μπορεί να φορτίσει τις συσκευές σας, παντού!

    Το BioLite CampStove μπορεί να μετατρέψει τη θερμότητα της φωτιάς σε ηλεκτρική ενέργεια, ώστε να φορτίζει τα gadgets σας μέσω USB. Τώρα, μπορείτε να βρίσκεστε στην κατασκήνωση και, ταυτόχρονα, να έχετε το κινητό σας γεμάτο ενέργεια, ώστε να διαβάζετε τα email σας ή να επικοινωνείτε με τους φίλους σας.

    Το πρωτότυπο αυτό gadget είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο και πλαστικό, ενώ μπορεί να κάψει κλαδιά δέντρων, κουκουνάρια και άλλα είδη… βιομάζας, ώστε να έχει διαθέσιμη την ενέργεια που θα χρειαστεί για να φορτίσει τις συσκευές σας. Χρειάζεται 4,5 λεπτά για να βράσει ένα λίτρο νερό, ενώ έχει ισχύ εξόδου μεταξύ 3,4 kW και 5,5 kW.

    Μπορείτε να το βρείτε εδώ, στην περίπτωση που βρίσκετε την ιδέα του ενδιαφέρουσα, αλλά και να το απολαύσετε στο video που ακολουθεί.

    Πηγή: 9to5mac

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles