21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    BioRing: ο wellness tracker που μετράει την πρόσληψη θερμίδων

    Ναι, υπάρχουν πάρα πολλά fitness tracker στην αγορά, για όσους όμως θέλουν κάτι πιο διακριτικό, το BioRing στο βρίσκεται Indiegogo είναι η σωστή επιλογή. Παρόλο που το BioRing περιγράφεται σαν wellness tracker, έχει πολλές ίδιες λειτουργίες με άλλες παρόμοιες συσκευές. Σε αντίθεση όμως με τις άλλες, το BioRing μπορεί να μετρήσει αυτόματα την πρόσληψη θερμίδων και όταν συνδυαστεί με το κάψιμο των θερμίδων μέσω άσκησης δίνει μια καλύτερη συνολική εικόνα της υγείας του χρήστη για να βοηθήσει στην μείωση των κιλών.

    δφγ

    Δυστυχώς, δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην αγορά, αλλά έχει συγκεντρώσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τα μισά χρήματα από το συνολικό ποσό που χρειάζεται. Ο μεγάλος στόχος του BioRing είναι να κάνει όσο το δυνατόν πιο πολλές αυτόμετες λειτουργίες. Εκτός από την μέτρηση της πρόσληψης θερμίδων, το BioRing μετράει επίσης την πρόσληψη και το κάψιμο της πρωτεΐνης και του λίπους, τα επίπεδα άγχους και νερού, ενώ περιλαμβάνει και τις κλασσικές λειτουργίες, όπως η μέτρηση του καρδιακού ρυθμού, των βημάτων και της έντασης της δραστηριότητας.

    Το δαχτυλίδι έχει τρεις αισθητήρες: Βιο-Αντίστασης, Καρδιακού Παλμού και Επιταχυνσιόμετρο, ενώ φορτίζει ασύρματα την 35mAh μπαταρία του με την χρήση μιας συμβατής συσκευής microUSB και διαρκεί έως επτά μέρες. Είναι επίσης αδιάβροχο έως 10 μέτρα βάθος και συνοδεύεται από μια εφαρμογή που καταγράφει και επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα.

    https://www.youtube.com/watch?v=DQMY4isF8RU

    Αν καταφέρει το BioRing να συγκεντρώσει το ποσό που χρειάζεται, οι χορηγοί θα λάβουν τα πρώτα τεμάχια τον Νοέμβριο αυτού του έτους σε λευκό ή μαύρο χρώμα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles