18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αν το Bitcoin υπήρχε τη δεκαετία του ’90 (vid)

    Δεκαετία του ’90. Δεν ξέρουμε πόσοι από εσάς έζησαν το Internet τότε ή , εν πάσει περιπτώσει, πόσοι και πόσα θυμάστε από τα πρώτα διαδικτυακά σας χρόνια.

    bitcoin-90s

    Το video που θα βρείτε στο τέλος του θέματος επιστρέφει σε εκείνη την εποχή, προσπαθώντας, ωστόσο, να μεταφέρει μαζί του και κάτι εντελώς σημερινό, το Bitcoin, το πολυσυζητημένο cryprocurrency που συζητείται πολύ στις μέρες μας και έχει μπει στη ζωή μας με τις επιφυλάξεις, τα προβλήματα, αλλά και το μυστήριο που κρύβει.

    Το video του SquirrelMonkeyCom μαζί με τη νοσταλγία των γραφικών, των ήχων (μα ποιος μπορεί να ξεχάσει πώς ακουγόταν ένα modem όταν πραγματοποιούσε σύνδεση στο Internet;) προσπαθεί να μεταφέρει το Bitcoin στη δεκαετία του ’90. Και μπορεί οι εποχές να μην προσφέρονταν, καθώς ούτε συνεχή σύνδεση στο Internet είχαμε, ούτε η επεξεργαστική ισχύς των υπολογιστών ήταν αρκετή, παρ’ όλα αυτά η παραπομπή έχει το ενδιαφέρον της από μία ομάδα, όπως SquirrelMonkeyCom που έχουν δημιουργήσει πολλά σχετικά video με σημερινές τεχνολογίες και υπηρεσίες μεταφερμένες πολλά χρόνια πριν. Δείτε το κανάλι τους στο Youtube εδώ ή απολαύστε μόνο το ακόλουθο video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles