24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Black Friday στην Ελλάδα. Δείτε τα καταστήματα που συμμετέχουν!

    Black Friday ή ελληνιστί Μαύρη Παρασκευή. Τον όρο τον ακούς χρόνια και σου έρχεται από την Αμερική, φέτος όμως παίζει πολύ έντονα και στη χώρα μας.

    black-friday

    Αρχικά, μία σύντομη απάντηση αν το είχες απορία… Τι είναι η Black Friday; Γιορτάζεται παραδοσιακά την επόμενη της ημέρας των Ευχαριστών (Thanksgiving), την Παρασκευή δηλαδή μετά την 4η Πέμπτη κάθε Νοεμβρίου, αποτελώντας αφορμή για τρελές προσφορές στα καταστήματα και σηματοδοτώντας την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου. Ξεκίνησε ως θεσμός από την Αμερική και σύντομα επεκτάθηκε. Σε πολλές χώρες, η μέρα αυτή φέρνει αναμονή από νωρίς έξω από τα μαγαζιά, ουρές, επεισόδια και καβγάδες για προϊόντα και φυσικά τιμές χώμα.

    Διαβάστε εδώ την ιστορία της Black Friday!

    Φέτος, η χώρα μας μπαίνει σε αυτό το “χορό”, με τα καταστήματα Public να έχουν από νωρίς κάνει τη σχετική διαφήμιση και ήδη να έχουν ανακοινώσει τις πρώτες προσφορές τους που αφορούν το κομμάτι του gaming. Δείτε εδώ στο site των Public λεπτομέρειες.

    black-friday-public

    Δείτε εδώ: Gaming Black Friday orgy από τα Public: Μετέτρεψε το σαλόνι σου στο απόλυτο gaming spot της παρέας!

    Δεν είναι όμως η μόνη αλυσίδα που έχει ανακοινώσει ότι φέτος θα γιορτάσει τη Black Friday.

    Χθες ανέβηκε και η σελίδα από τα καταστήματα Πλαίσιο μαζί με ένα διαφημιστικό teaser, με τους υπευθύνους να σημειώνουν ότι όσοι εγγραφούν στο σχετικό newsletter θα λάβουν πρώτοι τις προσφορές.

    https://www.youtube.com/watch?v=DVCehZJDSNQ

    Επιπλέον, και τα καταστήματα MediaMarkt γιορτάζουν τη Black Friday από Πέμπτη μέχρι Κυριακή (24-27/11) όπου και, σύμφωνα με τη σχετική διαφημιστική καμπάνια, οι τιμές τα βάφουν μαύρα!

    Black Friday ανακοίνωσε πριν λίγο και η αλυσίδα ΓΕΡΜΑΝΟΣ έως τις 30 Νοεμβρίου.

    Προσφορές θα έχουμε ωστόσο και σε εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα, όπως το εκπτωτικό χωριό McArthurglen Athens που έχει ήδη ανακοινώσει τις προσφορές του, το εμπορικό κέντρο River West, το εκπτωτικό πολυκατάστημα Factory Outlet, η δανέζικη αλυσίδα με είδη σπιτιού Jysk (με προσφορές έως τις 27/11 και τη… Cyber Monday), τα καταστήματα GAP στις 25 και 26/11, τα καταστήματα Prince Oliver, αλλά και η αλυσίδα Εντός στις 24, 25 και 26 Νοεμβρίου με προσφορές 60% στη συλλογή Black Friday.

    gap

    Οι συμμετοχές ολοένα και αυξάνονται και δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή να συμμετέχουν ακόμη περισσότερα καταστήματα με προσφορές της τελευταίας στιγμής, οπότε μην παραλείψετε να έχετε το νου σας αυτές τις μέρες για ευκαιρίες αγορών που δε θα ξαναβρείτε εύκολα.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles