20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η BlackBerry αιμορραγεί στη Βρετανία, καθώς οι BlackBerry users αποτελούν είδος προς εξαφάνιση!

    Οι παλιές καλές εποχές που η BlackBerry μεσουρανούσε στο προσκήνιο, έχουν περάσει πλέον ανεπιστρεπτί. Ο CEO της, John Chen, σίγουρα έχει καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να μπορέσει η καναδική εταιρεία να σταθεί ξανά στα πόδια της και να γίνει και πάλι ανταγωνιστική, ωστόσο αυτές οι προσπάθειες δε φαίνεται να αποτυπώνονται στη βάση των χρηστών της, η οποία όσο περνάει ο καιρός συρρικνώνεται όλο και περισσότερο.

    BlackBerry Phones

    Μάλιστα, οι προβλέψεις σε ότι έχει να κάνει με τους BlackBerry users είναι εξαιρετικά δυσοίωνες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία μίας τελευταίας έρευνας, οι Blackberry users έχουν συρρικνωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, καθώς από τα 8 εκατομμύρια πού ήταν πριν από περίπου μία τριετία, υπολογίζεται ότι μέσα στο 2015 αναμένεται να πέσουν κάτω από το όριο του 1 εκατ. users. Σύμφωνα με τα δεδομένα της συγκεκριμένης έρευνας, οι χρήστες αφήνουν πλέον το BlackBerry τους, προτιμώντας Android, iPhone και Windows Phone συσκευές. Μάλιστα, υπολογίζεται ότι κάθε μήνα χάνονται 56.000 users, οι οποίοι «μεταναστεύουν» σε άλλες πιο προσιτές πλατφόρμες. Εάν συνεχιστεί η κατακόρυφη πτώση τα πράγματα μπορεί να χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο και το 2017 η BlackBerry να βρεθεί στην Βρετανία με μόλις 400.000 users. Τα νούμερα είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικά και αποδεικνύουν ότι ο δρόμος της ανάκαμψης για την BlackBerry δεν θα είναι καθόλου εύκολος. Ελπίζουμε ότι ο John Chen θα μπορέσει να πείσει ξανά το καταναλωτικό κοινό…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles